Hogyan lehet meggazdagodni egy saját weboldal készítéséből?
Nem az első számú célom az,hogy meggazdagodjak,nehogy ezt irogassátok ide.
Már több weboldalt is programoztam,jól megy a programozás és most szeretnék csinálni valami közösségi oldal szerűt,de NEM Facebook,Twitter,stb.-nek a koppintása,inkább pont az lenne benne a lényeg,hogy nem olyan közösség legyen,mint Facebookon.
De nem szeretném ide leírni az ötletem,még ha nem lopja el senki,akkor sem.
A célom az,hogy ezáltal kicsit ismertebbé váljak,egy jó közösséget építsek és azért nem ártana,ha pénzt is tudnék vele keresni.
Kérem,hogy normális válaszokat adjatok,köszi :D
Ha jól megy a webprogramozás, akkor elmész webprogramozónak, és jól fogsz keresni.
Ha a saját magad által üzemeltetett felületeken akarsz pénzt keresni, akkor erre a bevált módszer, hogy bérbe adod a oldalat felületét reklámelhelyezési céllal. Ehhez azonban jókora látogatottság kell.
:D
Amúgy már nem is biztos,hogy közösségi oldal lesz,mert a többi közösségi oldalnak elég nagy a vonzása (Instagram,Snapchat,Facebook,stb).
De mindenképpen weboldalt szeretnék,valami olyat,ahol sok ember jár és ami szükséges,valami olyat,amit még nem találtak ki.
Esetleg valami ötlet?
Igen :)
Mostanság állandóan ezen töröm a fejemet. Ez az ötlet már régebben kipattant a fejemből.
Konkrétan nem írom le,hogy mi,de úgy kell elképzelni,hogy a Facebook egyes olyan tulajdonságai ami ezt a rossz facebookos közösséget csinálta,nem lenne benne,illetve sokkal letisztultabb,átlátható felület lenne. Csak hát ugye ott van az,hogy a Facebookon lehet üzenetet küldeni,csoportok stb.és hülyeség lenne egy újat csinálni amiben lenne ilyen funkció,az emberek mi a francnak térnénék át,meg hát ugye a Messenger is baromi jó. Kicsit úgy tűnik,mintha koppintás lenne,de nem az. Hát szóval ezért nem fogok közösségi oldalt csinálni,a konkurencia miatt.
De ha már weblap akkor mégis milyet? Mire mennek fel az emberek nap mint nap...hát a közösségi oldalakra,hírközlő portálokra. Azonban utóbbival az a baj,hogy nem szeretnék hírek után kutatni az interneten amit egyazegyben bemásoljak,nem,ilyet semmiképpen nem.
Ha nem web,ott az android,amire tök jó ötleteim lennének,főleg ilyen letisztult androidos kezdőképernyők,záróképernyők.
De hát sajnos még Java-ban nem tudok programozni,meg nem is tudom hogy miképp kell ezt közzé tenni,ebből pénzt csinálni.
Nekem saját weboldalra van egy olyan ötletem ami 1 éven belül szerintem havi 1 milka körül termelne, VISZONT! egy olyan negatív dolgot hoz magával, amiért én elvből nem valósítom meg...nem éri meg nekem, hogy rengeteg ember elbutul a kényelmi funkciónak köszönhetően, én mint programozó lehet elég sűrűn használnám, mert számomra hasznos lenne, viszont a fiatalság nagy részének is hasznos lenne csak sajnos butulás lenne a következménye...
HA esetleg érdekelt vagy benne akkor fejleszthetsz játékot, nem mindenki fut be, de láttam 1-2 nagyobb játékot, pl minecraft, Rust, kb semmi extra nincs benne, tehát ténylegesen legyen 6 hónap lefejleszteni, egy kicsit gyakorlottabb pár fős csapatnak és elég nagy kereslet van rá...
Én szintén hobbi szinten játékfejlesztéssel foglalkozok, de én nem profit orientált játékot készítek, hanem egy közösségnek jó szórakozást és olyan játékstílust amire manapság nem nagyon van kereslet, mert nem arról szól, hogy megölj mindenkit...régebben egy játékszervert futtattam, már ott is többen kínáltak fel pénzt amit nem fogadtam el, nem óriási összegeket, de többet, mint ami a szerver fedezéséhez kellett volna...én élvezem a fejlesztést, nem a pénzért csinálom ezt :)
Mondjuk főállásban webfejlesztő vagyok, szóval más oldalon pénzt csinálok a tudásomból, de abból a közösségi játékból nem akarok pénzt csinálni :)
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!