Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ha akarok egy weboldalt de...

Ha akarok egy weboldalt de nem értek a webprogramozáshoz, akkor hogyan valósíthatom ezt meg?

Figyelt kérdés

Egy olyan weboldalra vàgyom ahol a regisztràlt tagok tàrgyakat nyerhetnek ha rèszt vesznek bizonyos versenyeken.

Nèztem tàrhelyeket meg domaint,szervereket nem is kerül sokba ha akarok egy sajàtot de azt màr nem èrtem,hogy weboldalt,hogyan csinàlhatnèk.

Nem keresek jól havi 420 eur nettó.

Függetlenül attól hogy csak kiadàsaim lesznek akkor is szeretnèm ezt működtetni. De tudom mit csinàlok ès nem kèrek az olyan vàlaszokból,hogy hülyesèg.

Pl egy gportàlos weboldalon is megvalósítható ez? Ott csak összekattingatom a weboldalt vagy ez nem így működik?

2016. ápr. 11. 17:07
 1/3 axonbite ***** válasza:

talán tölthetnél le smf fórumot itt: [link]

feltelepíted tárhelyedre.

a telepítéshez kis segítség:

[link]

2016. ápr. 11. 17:14
 2/3 anonim ***** válasza:

akár facebook oldalon is megvalósítható. :-)

bár én jobban felkészülnék a csalókra, mert vannak pl. facebook játék / megosztó mániások.

~50 fiókról, különbőző neveken osztogatják napi 12 órában a dolgokat, és heti 20~30 ezer Ft értékben nyernek is dolgokat.

Egy ilyet személyesen is ismerek, volt hét hogy 6 értékesebb dolgot is nyert, és meg is kapta.

Bár mit kezd 2 iPhone -al, meg a több tucat másik dologgal azt passzolom.

Mert eladni semmit nem ad, mert "ő azt nyerte" :-D

2016. ápr. 11. 19:45
 3/3 anonim ***** válasza:

"ahol a regisztràlt tagok"

Ahhoz, hogy hozzád regisztrálhasson valaki, neked rendelkezned kell egy adatvédelmi nyilvántartási számmal.

2016. ápr. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!