Milyen honlapszerkesztőket ismersz?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 20:38
1/12 anonim válasza:
Nvu - ingyenes, magyar. Szerintem kezdésnek jó
2/12 anonim válasza:
Mire gondolsz?Beirod neki hogy Create:Bejelentkezés azt megírja neked?xD
Putra writerrel írhatsz honlapokat,nagyon jó kis progi!!
e107 joomla stb,meg cms-ek!
5/12 A kérdező kommentje:
Neeem :S
Vagyis nem így értettem...Hanem olyan weblapszerkesztő vagy honlapszerkesztő vag mii..mint például a lapunk.hu,gportal.hu stb.
2010. ápr. 5. 22:38
6/12 anonim válasza:
extra.hu, mindenkilapja.hu, 5mp.eu
7/12 anonim válasza:
Én az officenak a SharePoint designer-ét használom (freeware) és sztem egész jó. Vagy ha az nem akkor még ott van a Dreamviewer (csak hát shareware, de a mai világban... :))
8/12 anonim válasza:
22:09 es ennyire láma, low nem lehetsz...
Ha már ennyire ragaszkodsz a kézzel írt kódokhoz, akkor is PsPad Editort, vagy valamilyen már komolyabb progit használj, ami színekkel kiemeli a Diveket, meg mindent, így átláthatóbb az egész kód.
9/12 anonim válasza:
ma 11:03: ennyire hegyi kecske nem lehetsz te sem.
A Notepad++ is alkalmazza a highlight-ot és elég sok színsémája is van alapból. Bezony.
10/12 anonim válasza:
Attól függ melyik notepad...
Mert ami az alapból van benne, az nem alkalmazza :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!