Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Azt tudom hogy a link gyűjtő...

Azt tudom hogy a link gyűjtő oldalakt kerülni kell de a olyanokat is minta a lap.hu oldalak?

Figyelt kérdés
vagy azokat is kerüljem?,bocsi a helyes írásér

2016. ápr. 5. 18:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért kell kerülni? Ezek tematikus oldalak, hogy összegyűjtve több témakör oldalait egy helyről elérd. Olyan mint egy félkész Google-keresés, mert csak azokat a találatokat látod amit ott felvettek.
2016. ápr. 5. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:

mert nekem ezt írták H.Tibor87 nevű felhasználó válasza:

link katalógusokat kerüld. (pár éve már büntet érte a google)

2016. ápr. 5. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:

#1: Google Pingvin algoritmus le minősítése miatt.

(Mármint SEO szempontból célszerű kerülni)

Itt a lap.hu -ról kapsz infót miért is lehet használni:

[link]

(Bár nem tudom új oldalak esetében hogyan is értékeli ezen oldalon most a google)

2016. ápr. 5. 19:24
 4/10 A kérdező kommentje:
hogy kerültem be ezek be a oldalakba [link]
2016. ápr. 5. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Lényegében 1-1 helyre beküldheted.

A legtöbb liánkatalógus oldal igaz leminősített a tömeges back linkek miatt.

És ha te oldalad is tucatnyi ilyen leminősített oldal mutat, akkor nem használ SEO -ban, hanem már árt, és te oldalad is leminősíti.

Azaz ha sok rossz hírű egyénnel lógsz, mert ismert / menő szeretnél lenni, akkor te hírneved is rontják,

persze ha menő ismert emberekkel is lóghatnál de az ő klubjuk kemény tagdíjas...

2016. ápr. 5. 19:32
 6/10 anonim ***** válasza:

wyw.hu egy automatikus oldal, folyamatosan kategorizálja a weblapokat domain név alapján rátalál, felkeresi, megnézi a kulcsszavakat és besorol...

internettudakozo.hu -t nem ismerem, de gondolom céges adatok alapján sikerült neki felvennie.

2016. ápr. 5. 19:35
 7/10 A kérdező kommentje:
akkor nem kell aggódnom mert láttam egy két piros linket is
2016. ápr. 5. 20:09
 8/10 A kérdező kommentje:
itt egy kép [link] ezek jó értékek
2016. ápr. 5. 20:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Metaadatokat jobban használd ki.

Title 60-80 karkter, Description 200-250 karakter,

(Keywords 5-10 szó/kkifejezés)

Illetve tartalomból hiányzik a h1 címsor, helyette csak h2 van, a képeknek se szégyellj alt attribútumot megadni.

A fejléc / meta adatok legyenek összhangba a tartalommal, azaz hasonló kifejezéseket használj, nem kell szó szerint idézni.

Ez nagyon fontos a weboldal megítélésében!

Plusz jó lenne egy sitemap.xml amit be is regisztrálsz a webmester eszközökben, és google Analytics -et is rakhatnál rá, szereti tudni az oldalad forgalmát.

Így azokat is amik nem keresőből jönnek.

(pl. visszatérő látogatók számát)

2016. ápr. 5. 22:18
 10/10 A kérdező kommentje:
koszi ez egyébként nem az én oldalam ha nem édesapámé én ezeket már rég meg csináltam volna csak azt mondja hogy így is az első-oldal 8 pozíciója vagyunk mért akarok ennél többet de ez van én a saját oldalam mijat kérdeztem a lap.hu mert még sehova nem linkeltem be
2016. ápr. 6. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!