Mire érdemes állítani a Memória limit (memory_limit) -et? Nekem enged a szolgáltató 128-1024 MB közötti értéket.
Ha tudnám, ez mire jó? :) Illetve, ez gyorsítja az oldalamat?
Gyakran hibát ír ki a szerver 500-ast, főként mikor xml fájlt akarok behúzni a wp-be. Ez miért van? Más szolgáltatónál is ez van? Nem nagyon akarok váltani, mert ezt leszámítva jó a szolgáltató, nem korlátoz még 150 ezer egyedinél sem.
Viszont VPS-t nem akarok, mert aranyárban van, és nem is értek hozzá.
memory limit ahogy a neve is adja a Memoria használatot lehet vele limitélni.
XML importálásnál az egész XML -t beolvassa, és annak méretének többszörösét is igényelheti, attól függően milyen módon importálod, és milyen utófeldolgozásokat igényel.
Az ilyen speciális eseti jellegű tevékenységeken kívül, nem érdemes babrálni a limitet.
Illetve még WP -hez annyit, hogy nem árt rendszeresen karbantartani, mert kor előrehaladtával szintén képes egyre több RAM -ot pusztítani a semmiért.
Köszi a "bókot", de azért van hogy én is jól benézek valamit. :-D
pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..
Benéztem a Samsung 850 EVO m.2 -t a notebook HDD gyorsítására használt speciális PCI-e -s eszközének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!