Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mire érdemes állítani a...

Mire érdemes állítani a Memória limit (memory_limit) -et? Nekem enged a szolgáltató 128-1024 MB közötti értéket.

Figyelt kérdés

Ha tudnám, ez mire jó? :) Illetve, ez gyorsítja az oldalamat?

Gyakran hibát ír ki a szerver 500-ast, főként mikor xml fájlt akarok behúzni a wp-be. Ez miért van? Más szolgáltatónál is ez van? Nem nagyon akarok váltani, mert ezt leszámítva jó a szolgáltató, nem korlátoz még 150 ezer egyedinél sem.

Viszont VPS-t nem akarok, mert aranyárban van, és nem is értek hozzá.

2016. márc. 29. 02:12
 1/4 anonim ***** válasza:

memory limit ahogy a neve is adja a Memoria használatot lehet vele limitélni.

XML importálásnál az egész XML -t beolvassa, és annak méretének többszörösét is igényelheti, attól függően milyen módon importálod, és milyen utófeldolgozásokat igényel.

Az ilyen speciális eseti jellegű tevékenységeken kívül, nem érdemes babrálni a limitet.

Illetve még WP -hez annyit, hogy nem árt rendszeresen karbantartani, mert kor előrehaladtával szintén képes egyre több RAM -ot pusztítani a semmiért.

2016. márc. 29. 08:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2016. márc. 29. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
H.Tibor87 az egész GYK-en a leghasználhatóbb válaszokat adja weboldal-témakörben. Mint mindig, most is.
2016. ápr. 3. 15:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Köszi a "bókot", de azért van hogy én is jól benézek valamit. :-D

pl.: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7..

Benéztem a Samsung 850 EVO m.2 -t a notebook HDD gyorsítására használt speciális PCI-e -s eszközének.

2016. ápr. 3. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!