Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Melyik a legolcsóbb webtárhely?

Melyik a legolcsóbb webtárhely?

Figyelt kérdés
Olyan webtárhelyet keresek ami olcsó, gyors és stabil. Ha nem lehetetlen, akkor nem árt, ha van benne online szerkesztő is, de nem feltétlen szükséges. (Ja és persze egyéni domain név)

2016. márc. 28. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Na'h akkor hogy kicsit összegezve lássad:

Olcsó webtárhelyet sok embernek kell eladni, hogy kitermelje a havi fenntartást, karbantartást, rendszergazdát, ügyfélszolgálatost, és még kis nyereséget is hozzon.

(Szó szerint több ezer weboldalt kell kiszolgálnia)

Így egy szerver rengeteg, sokszor optimalizálatlan szintén olcsó/ingyenes CMS rendszerekből össze tákolt oldalt szolgál ki, így ilyen tárhelyen lévő még optimalizált weboldalad is lassú lesz.

Tehát gyors stabil Vs. Olcsóság.

Online szerkesztő alatt nem tudom pontosan mire gondolsz,

mert ha egy CMS -t felraksz, annak általában van tartalom kezelő rendszere, szerkesztői felülete. (pont ez a lényege a CMS -nek), max a theme, és egyéb modulokat kell beállítani, esetleg kicsit optimalizálni.

Egyéni domain név olcsó tárhelyekhez is kérhető, persze ott nem ingyen kapod hozzá, hanem évi 2~3 ezerért.

Nem tudom milyen weboldalt szeretnél majd üzemeltetni rajta,

de ha fontos a gyorsaság és stabilitás akkor nem érdemes olcsót választani, évi nettó 12 -től érdemes keresgélni, és nem árt ha kicsit utána kérdezel a supporton, hogy a weboldaladnak hány másik ügyféle kell osztoznia.

(lehetőleg pár száz másiknál ne többel)

Illetve ha tényleg gyors, stabil oldal kell, akkor még az oldal célirányos fejlesztése is megfontolandó, igaz az aztán tényleg nem olcsó, de sokat jelent egy nagyobb forgalmú oldal esetén.

2016. márc. 28. 19:32
 2/14 anonim ***** válasza:

tarhely.eu -t sokan szeretik, és olcsónak is mondható,

bár nekem volt problémám náluk a "külföldi" eléréssel.

Azt mondták, hogy Zala megye már külföld. :-D

2016. márc. 28. 19:39
 3/14 A kérdező kommentje:
Hát igazából nem is tudom minek nevezzem a weboldalt. Kicsit ilyen hír meg blog közötti átmeneti valaminek mondanám. Az első pár évben 100%, hogy nem ezrek fogják látogatni még ha jó is az oldal így az első pár évben a sok látogató problémával nem hinném, hogy számolnom kell :) Az online szerkesztő alatt pedig azt értem, hogy nem karakteres alapon kell írni a weboldalt hanem "amit látsz azt kapsz" stílusban, de ez hanyagolható :)
2016. márc. 28. 20:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Ott a webserver.hu például. Kisebb csomag évi 5 ezer + a domain név. Évi 10-esből simán kijössz. Az kevesebb, mint havi ezer forint. Nem drága.
2016. márc. 28. 20:12
 5/14 Drone007 ***** válasza:
Én az ininet.hu -t ajánlanám még. Elég olcsók és megbízhatóak (nem az ingyenes tárhelyükről beszélek!!!).
2016. márc. 29. 06:38
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Ezeket nagyjából én is megtaláltam a kérdést igazából azért írtam ki, mert hátha tud valaki ennél is olcsóbbat :) Sajnos jártam már így ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha valaki tud újat mondani :) :D
2016. márc. 29. 13:09
 7/14 anonim ***** válasza:

tudok olcsóbbat, gyakorlatilag doman név mellé kapod, de 30 ezer másik oldallal osztozol a szerveren.

Szóval NEM gyors és stabil. pl. newhosting.hu

2016. márc. 29. 14:12
 8/14 A kérdező kommentje:
Mármint úgy, hogy a tárhelyembe is be tudnak nyúlni? Az úgy nem jó, mert nem szeretném, ha a felhasználóim email címeit meg jelszavait kilopnák és utána még engem akarnának megzsákolni miatta :D
2016. márc. 29. 15:08
 9/14 anonim ***** válasza:

ha ilyentől tartasz akkor webtárhely felejtős.

marad minimum a VPS, vagy a saját szerver.

2016. márc. 29. 15:36
 10/14 A kérdező kommentje:
Mit takar a vps?
2016. márc. 29. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!