Melyik a legolcsóbb webtárhely?
Na'h akkor hogy kicsit összegezve lássad:
Olcsó webtárhelyet sok embernek kell eladni, hogy kitermelje a havi fenntartást, karbantartást, rendszergazdát, ügyfélszolgálatost, és még kis nyereséget is hozzon.
(Szó szerint több ezer weboldalt kell kiszolgálnia)
Így egy szerver rengeteg, sokszor optimalizálatlan szintén olcsó/ingyenes CMS rendszerekből össze tákolt oldalt szolgál ki, így ilyen tárhelyen lévő még optimalizált weboldalad is lassú lesz.
Tehát gyors stabil Vs. Olcsóság.
Online szerkesztő alatt nem tudom pontosan mire gondolsz,
mert ha egy CMS -t felraksz, annak általában van tartalom kezelő rendszere, szerkesztői felülete. (pont ez a lényege a CMS -nek), max a theme, és egyéb modulokat kell beállítani, esetleg kicsit optimalizálni.
Egyéni domain név olcsó tárhelyekhez is kérhető, persze ott nem ingyen kapod hozzá, hanem évi 2~3 ezerért.
Nem tudom milyen weboldalt szeretnél majd üzemeltetni rajta,
de ha fontos a gyorsaság és stabilitás akkor nem érdemes olcsót választani, évi nettó 12 -től érdemes keresgélni, és nem árt ha kicsit utána kérdezel a supporton, hogy a weboldaladnak hány másik ügyféle kell osztoznia.
(lehetőleg pár száz másiknál ne többel)
Illetve ha tényleg gyors, stabil oldal kell, akkor még az oldal célirányos fejlesztése is megfontolandó, igaz az aztán tényleg nem olcsó, de sokat jelent egy nagyobb forgalmú oldal esetén.
tarhely.eu -t sokan szeretik, és olcsónak is mondható,
bár nekem volt problémám náluk a "külföldi" eléréssel.
Azt mondták, hogy Zala megye már külföld. :-D
tudok olcsóbbat, gyakorlatilag doman név mellé kapod, de 30 ezer másik oldallal osztozol a szerveren.
Szóval NEM gyors és stabil. pl. newhosting.hu
ha ilyentől tartasz akkor webtárhely felejtős.
marad minimum a VPS, vagy a saját szerver.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!