Hostinger tárhelyre Wordpresst telepítettem, mi annak az oka, hogy hihetetlenül lassú az oldalak betöltődése?
#1 +1
WP alá rendes szervert / üzleti tárhelyet raksz, vagy lassú...
Ennek a probléma gyökere a rendszer szerkezetében van, hogy millió egy pluginnal lehessen bővíteni, mindezt keresztül-kasul egymással össze kapcsolva.
Ennek az ára az általad is észlelt hatalmas rendszerigény.
Én ingyenes csomagot használok, de néztem több weboldalt is akik elvileg fizetőst használnak és náluk is ez a probléma.
Teljesen használhatatlan. be se jönnek a weboldalak.
ez pedig nem az első eset.
Gondolkodtam rajta, hogy fizetős csomagot veszek, de így akkor ..
Arra kérlek, hogy oszd meg velem, másokkal, hogy mely csomagot használod, mióta és mi a tapasztalatod.
Nagyon sokat segítenél ezzel!!!
Üdv
Ja és a saját weboldaluk is a hostinger.hu alig jön be...
iszonyat lassú, vagy be se jön. :D
kész vicc...
Az ingyenes csomagtól eggyel nagyobb (Prémium) csomagot használom.
A Google (ingyenes) Bloggeren volt egy blogom, működött mindig rendesen. .. a Hostinger-es (Prémium) tárhelyre telepítek egy Wordpress-t, bővítmények még nincsenek rajta, de már olyan, mint a tetű (=iszonyú lassú).
A Hostingert azért választottam, mert van cpanel, nagyon sok automatikus (telepítési és egyéb) lehetőség van, tehát lehet rajta tanulni, kísérletezni ... a direktlink-védelem stb. is ingyen van (ezek itt a jó oldala), viszont a szolgáltatás valós színvonala egyszerűen a nullához közelít (=lassú, mint a tetű).
Ez a szolgáltatás így gyakorlatilag piacképtelen ... ugyanaz, mint mikor a Steam-en csak félig van kész a játék, már eladó, egy hét múlva pedig kihátrál mögüle a fejlesztő, de a terméket tovább árulják.
A Wordpress-ről: nem rossz, nem rossz, de ez is csak egy „felfújt hólyag“, amivel folyton csak a baj van. Tud valaki esetleg egy normális, egyszerű, könnyen kezelhető, kis erőforrásigényű blogmotort?
Konklúzió:
A HOSTINGER TITKA: ALULMÉRETEZETT SZERVER, TÚLMÉRETEZETT FELHASZNÁLÓI LÉTSZÁMMAL PÁROSULVA.
(ha féláron adják, akkor se vedd meg, mert gyakorlatilag (majdhogynem) használhatatlan; tanulni, kísérletezni, gyakorolni, telepítgetni lehet vele, de „éles“ használatra (a tapasztalatok alapján) alkalmatlan!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!