Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Teljesen ingyenes vps szolgált...

Teljesen ingyenes vps szolgáltatás?

Figyelt kérdés
valaki tud egy szolgáltatót ami teljesen ingyenes.... nem kell sok ideig az is jó ha csak 1 hét és túl erősnek sem kell lenni.... csak egy weboldal teszteléséhez kell. lehetőleg teljesen ingyenesen és a teszt időszak után se legyen kötelező fizetni.

2016. márc. 3. 08:02
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
1 hetes tesztelésre a saját gépedet is tudod használni.
2016. márc. 3. 08:49
 2/10 A kérdező kommentje:
0-24 ben kellene + a gépemet sok másra is használom és sajnos az internet sebességem nem engedi meg hogy játék mellet akár egy ts szervert futtassak... szóval az nem opció
2016. márc. 3. 09:33
 3/10 anonim ***** válasza:
27%
Szóval elvárod hogy valaki egy hétig ingyen adjon neket szolgáltatást, mi erről ingyen tájékoztassunk, miközben te még a játékot sem lennél hajlandó egy hétre felfüggeszteni az ügy érdekében. Ne aggódj, a világ semmit nem veszít azzal ha nem fut egy hétig se az a szar. :)
2016. márc. 3. 09:37
 4/10 A kérdező kommentje:
én nem várom el senkitől, egy szolgáltatót keresek akinél van olyan lehetőség hogy tesztelés... és így van a játszást nem fogom abbahagyni mert fontosabb az nekem mert azt magamért teszem, míg a weboldal nem magamért futna.... az emberiségben annyi segítőkészség nincs hogy normálisan válaszoljanak egy ember kérdésére... ennyit erről...
2016. márc. 3. 09:44
 5/10 anonim ***** válasza:
55%

Itt megtalálod amit keresel:

[link]

2016. márc. 3. 09:50
 6/10 A kérdező kommentje:
kk látom sok segítőkész ember van. előzőnek: mit gondolsz kiírtam volna a kérdést ha megtaláltam volna google-on?
2016. márc. 3. 09:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Senki nem hulye, nincs ilyen
2016. márc. 3. 09:59
 8/10 anonim ***** válasza:
85%

olcsót tudok, ami havi 300 ft -ból meg van.

Bár nagy teljesítményre nem lehet számolni, egy WordPress oldalt se képes kiszolgálni, bár nekem bőven elegendő, saját fejlesztésű nagy forgalmú oldalam elbírja, úgy hogy 20% -t se veszi el a rendelkezésre álló hardvereknek.

2016. márc. 3. 10:05
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen ingyenes nincs, de hogy a legnagyobbakat említsem:

* Microsoft Azure: [link]

* Google Cloud: Platform: [link]

* Amazon EC2: [link]

Mindegyik kínál ingyenes próbalehetőséget, és vannak olyan csomagjaik, ahol a használt időért fizetsz.

2016. márc. 3. 10:21
 10/10 axonbite ***** válasza:

próbáld ezt: "

Tesztelj 14 napig ingyen Nulla kockázat, teljes funkcionalitás Válaszd a próba igénylést!"

[link]

2016. márc. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!