Hogyan kell szöveget elküldő űrlapot készíteni?
Az űrlap az csak űrlap, a feldolgozást PHP végzi.
Tanuld inkább a forráskódokat mint a webszerkesztő programok kezelését.
"felhasználónév gyanánt használható szövegbeíró rublika"
"egy ehhez hasonló jelszóbeíró is"
"regisztráció vagy akár bejelentkezés gombot, akkor a beírt szövegeket elküldi egy megadott e-mail címre"
Szerintem tökéletes útmutatók a fenti válaszok a leírásodhoz. Ha logika nélkül programozol, akkor felejtsd el a szakmát. Ha azt akarod, hogy valaki megírja helyetted, akkor hirdess és fizess érte.
ez lemaradt...
"felhasználónév gyanánt használható szövegbeíró rublika"
"egy ehhez hasonló jelszóbeíró is"
input parancs... típusa text
"regisztráció vagy akár bejelentkezés gombot"
input... submit
"akkor a beírt szövegeket elküldi egy megadott e-mail címre"
a megadott email-script
és kb ennyi az egész
és minek elküldeni e-mailre? amikor a regisztrációnak automatikusnak kéne lenni, mert elmegy e-mail és valakinek meg kéne csinálnia az oldalba is a reget, mert ugye van belépés...
azt sem tudod mit akarsz és programozásban dolgozol?
ki ad neked munkát? :P
Kedves "és minek elküldeni e-mailre?azt sem tudod mit akarsz és programozásban dolgozol?
ki ad neked munkát?"! Lehet hogy csak én értem félre de mégis ki a ló.... mondta neked hogy regisztrációt akarok csinálni.Én tudom jól hogy azt hogy kell de én egy másik dologra lettem volna kíváncsi.TE pdeig ahelyett hogy a b4lf4sz hangulatjeleid használatával gúnyolódnál velem, inkább megírhatnád a megoldást de látom nincsen sok fogalmad a honlapszerkesztésről, (pont mint nekem).És azt sem tudom hogy honnan veszed hogy én munkát kérnék bárkitől is.Úgyhogy ha megkérhetlek, ha nem tudsz segíteni akkor ott az "X" a jobb felső sarokban.Köszönöm
A válasz már meg lett írva egyszer.
HTML ben ürlapon nem tudsz e-mailre küldeni semmit!
Bármilyen ilyen scriptet PHP-vel kell feldolgoztatni és azzal el lehet küldetni egy megadott e-mail címre.
nem muszáj PHP lehet ASP, is ha azt jobban értenéd esetleg.
és a form actiom részbe nem a címet írod, hanem a feldolgozó oldalt.
amit az elküldő gomb hív meg és küldi át az ürlap adatait a feldolgozónak.
<form action="feldolgozo.php" method="post">
a mailto: csak linké alakít emailcímet ezáltal ha rálatint valaki akkor a saját levelezőkliense nyilik meg és címzetnek automatikusan kitölti a megadott címet.
Mégegyszer mondom, ha programozni szeretnél, akkor ne webszerkesztő programot használj, hanem vegyél könyvet és tanulj forrráskódott, vagy néz ingyenes oktatóvideót, esetleg olvass e-bookot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!