Hostinger cpanel nem jön be, miért?
Sziasztok!
Csak annyi a kérdésem ,hogy szombat este óta nem tudom elérni se a hostinger cpanelt ,se ftp a tárhelyem. (hostinger kezdőlap bejön)
Kíváncsiságból mobil internettel megnézten és láss csodát működött...
Próbáltam már gyári visszaálítást a routeren kikapcsoltam a modemet semmi nem segít mi lehet az oka?
Valaki ,nagyon fontos lenne!
Mert egy hulladék. Én is regisztráltam egy tárhelyet próbának, kb. ugyanez volt. Fél órába telt mire elértem az FTP adatokat, mert 10ből 1x jött be az oldaluk. Aztán meg az ftp folyamatosan connect timeout-olt, azt hagytam a fenébe.
1 hónap múlva jött egy email, hogy törölték a tárhelyet, mert VISSZAÉLTEM vele :DDD
Hagyd a francba, keress más tárhelyet.
előző válaszoló, azért ott nálad is lehetett valami hiba. Én is ott béreltem anno tárhelyet, és semmi gond nem volt vele.
Kérdező: csak a hostingert nem tudod megnyitni, vagy mást sem? Milyen hibaüzenetet ír ki? egyáltalán mi történik, ha megnyitod az oldalt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!