Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hostinger cpanel nem jön be,...

Hostinger cpanel nem jön be, miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Csak annyi a kérdésem ,hogy szombat este óta nem tudom elérni se a hostinger cpanelt ,se ftp a tárhelyem. (hostinger kezdőlap bejön)

Kíváncsiságból mobil internettel megnézten és láss csodát működött...

Próbáltam már gyári visszaálítást a routeren kikapcsoltam a modemet semmi nem segít mi lehet az oka?

Valaki ,nagyon fontos lenne!

2016. febr. 8. 17:45
 1/4 anonim ***** válasza:

Mert egy hulladék. Én is regisztráltam egy tárhelyet próbának, kb. ugyanez volt. Fél órába telt mire elértem az FTP adatokat, mert 10ből 1x jött be az oldaluk. Aztán meg az ftp folyamatosan connect timeout-olt, azt hagytam a fenébe.

1 hónap múlva jött egy email, hogy törölték a tárhelyet, mert VISSZAÉLTEM vele :DDD

Hagyd a francba, keress más tárhelyet.

2016. febr. 8. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:

előző válaszoló, azért ott nálad is lehetett valami hiba. Én is ott béreltem anno tárhelyet, és semmi gond nem volt vele.

Kérdező: csak a hostingert nem tudod megnyitni, vagy mást sem? Milyen hibaüzenetet ír ki? egyáltalán mi történik, ha megnyitod az oldalt?

2016. febr. 9. 19:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségett ! Megoldodott
2016. febr. 9. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
#2 Én az ingyenes részről beszéltem, a bérelt része lehet megy normálisan. Mondjuk a kérdező nem írta, hogy bérelt-e a tárhelye, de már mindegy is :)
2016. febr. 9. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!