Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet a Bloggerben...

Hogy lehet a Bloggerben variálni az előző/következő bejegyzés nevezetű link elhelyezkedését?

Figyelt kérdés

A lényeg az, hogy úgy szeretném, hogy a régebbiektől menjen a link az új felé. Ezt elértem úgy, hogy egy bejegyzést jelenítsen meg egyszerre a blogmotor, viszont balra kell haladni az újabb linkek megtekintéséhez, ami egy kissé zavaró, "olvasásirányellenes".

Kérdéseim, html-szinten hogy lehet megváltoztatni

1. az előző/újabb bejegyzések link elhelyezkedését, nevét? (kb megfordítani őket, de az is jó ha egymás alatt vannak)

az elrendezések menüpontban nincs ilyen opció, viszont a sablon html szerkesztésnél nem találtam meg az erre utaló sorokat

2. Egy olyan megoldás is ok, hogy egy adott bejegyzésbe automatikusan beágyazni hogy lehet egy linket, ami dinamikusan az eggyel újabb bejegzés felé mutat?

megköszönöm előre is az összes létező kockának a választ :D

2016. jan. 26. 12:18
 1/5 Argloss ***** válasza:

A böngésződ fejlesztői eszközei segítségével megnézed, hogy a témádban nagyjából hol vannak ezek a linkek, esetleg van-e valami class ami alapján könnyebb megtalálni, aztán a témádban rákeresel és megcseréled a kettőt.

Valami ilyesmit kell keresned:

<b:if cond='data:newerPageUrl'>

<div class='mobile-link-button' id='blog-pager-newer-link'>

<a class='blog-pager-newer-link' expr:href='data:newerPageUrl' expr:id='data:widget.instanceId + "_blog-pager-newer-link"' expr:title='data:newerPageTitle'>&lsaquo;</a>

</div>

</b:if>

<b:if cond='data:olderPageUrl'>

<div class='mobile-link-button' id='blog-pager-older-link'>

<a class='blog-pager-older-link' expr:href='data:olderPageUrl' expr:id='data:widget.instanceId + "_blog-pager-older-link"' expr:title='data:olderPageTitle'>&rsaquo;</a>

</div>

</b:if>

2016. jan. 26. 23:23
 2/5 A kérdező kommentje:
thx!!!
2016. jan. 27. 08:42
 3/5 A kérdező kommentje:
uh, kicsit szétbarmoltam, de rendberaktam.. valahogy nem muxik, ha átrakom a kódokat, eltűnnek a linkek és meg sem jelennek.
2016. jan. 27. 10:16
 4/5 Argloss ***** válasza:
Ha elérhetővé tennéd a témád forráskódját, akkor lehetséges lenne pontos választ is adni. Így csak azt lehet mondani, hogy valamit nem jól csináltál.
2016. jan. 27. 12:31
 5/5 A kérdező kommentje:
az egészet? elkuldhetem priviben?
2016. jan. 29. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!