AdBlocker detektor?

Figyelt kérdés
Szeretnék egy weboldalt, amire ha adblockerrel megyünk, akkor ne jelenjen meg maga az oldal, hanem csak annyit írjon ki hogy "kérlek kapcsold ki az adblockert" vagy valami ilyesmi. Gondolom js-ben meg lehet csinálni, nekem csak a kód kéne (AdSense)

2016. jan. 21. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Google("adblock detector"); // de most komolyan
2016. jan. 21. 14:47
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Amúgy esélyes hogy a kutya nem fogja kikapcsolni az adblockert a viccoldalad kedvéért, de egyébként tényleg meddig tart kigúglizni?
2016. jan. 21. 14:59
 3/14 A kérdező kommentje:
már utánanéztem és nem véletlenül írtam ide ki a kérdést. ha annyira jól tudtok "utánagooglizni" akkor miért nem csináljátok ti???
2016. jan. 21. 16:41
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem nekem kell az "adblocker detektor".

Tessék, ezt 2 perc megcsinálni és kb harmadik találat volt a Google-keresés eredményei között, de ha ennyire nem megy a keresőhasználat, akkor szerintem ne erőltesd az egészet:

[link]

2016. jan. 21. 16:51
 5/14 anonim ***** válasza:
ott a pont
2016. jan. 21. 17:50
 6/14 anonim ***** válasza:

> már utánanéztem és

Csak elfelejtetted leírni -> így nem tudtam, hogy Google-öztél már -> ajánlottam a Google-t.

> ha annyira jól tudtok "utánagooglizni" akkor miért nem csináljátok ti???

Azt csináltam tesó. Láttam, hogy jó találatokat ad -> beírtam válaszba.

> nekem csak a kód kéne

A keresőkifejezéssel kapsz több százat.

Mi a probléma?

2016. jan. 21. 18:34
 7/14 anonim ***** válasza:
45%
Egy oldal se ér annyit h adblocker nélkül lépjek rá. Se fb-re, se youtube-ra, sehova se lépnék adblocker nélkül, kész őrültség.
2016. jan. 21. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Én ilyenkor még az üzenetet is blokkolni szoktam AdBlockerrel.
2016. jan. 21. 23:13
 9/14 anonim ***** válasza:
A fáradtságot is kár venned.
2016. jan. 21. 23:18
 10/14 anonim ***** válasza:
Rákeresel a reklámokat tartalmazó dom objektumokra (pl id/class alapján). Ha nem találsz, tehát kiszedte valamilyen adblocker, akkor csinálsz egy location.replace-t. De lehet, hogy ezt is kinyírja majd az adblocker és le sem fut.
2016. jan. 21. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!