Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan tudnám kijavítani ezt...

Hogyan tudnám kijavítani ezt a hibát? WORDPRESS

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy a products oldalon ( [link] A főcímnél azt írja hogy "LG G Flex 2 F510 32GB" a "Products" felirat helyett. Próbáltam kijavítani a téma fájljaiban, de egyszerűen nem találom. Valaki tudna segíteni?

2016. jan. 15. 13:29
 1/8 anonim ***** válasza:

Passzolom nagyon lassú az oldal, nincs türelmem megvárni.

De 99% hogy theme lesz, csak a cache -t kapcsold ki, míg frissíted a fájlt.

(Habár cache nélkül még ennél sokkal lassabb lesz)

közel 7 ezeres VPS -ért iszonyú ez a teljesítmény.

A 300 -as VPS -em többet tud.

2016. jan. 15. 18:00
 2/8 Argloss ***** válasza:
Szerintem nem fájlt kell módosítani, hanem belépni az oldalakhoz és átírni az LG G Flex 2 F510 32GB nevű oldalt Shop-ra.
2016. jan. 16. 01:08
 3/8 anonim ***** válasza:

Wow, több mint 20 sec.-es betöltés, nice... :D

Az oldal váltás legalább már csak olyan 5 másodperc, ezt így ne. ez nagyon gáz.

Normális vásárló kb 5 sec után lelövi és inkább megy máshova.

2016. jan. 16. 18:01
 4/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs miért ilyen lassú az oldal mostanában, már felvettem a kapcsolatot a tárhelyszolgáltatóval de azt mondták ez csak átmeneti.
2016. jan. 17. 12:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Ahogy az előző kommentelő írta próbálják belépni átírni az oldal nevét shopra, de amikor belépek az oldalak menübe nincs a listán az "LG G2 32gb bla bla bla" oldal. A téma fajljait már rengetegszer atfutottam már külfoldi oldalakon is, de nem talaltam választ rá. Ha valaki. Még tudna segíteni a domain változtásban annak nagyon örülnék. Vettem com-os domaint de nem tudom kicserélni, mar néztem a neten is hogy hogyan kell csinálni de mindig elszállt weboldalam.
2016. jan. 17. 12:31
 6/8 Argloss ***** válasza:

content-inner-navigation.php

Ezt

<?php the_title(); ?>

Cseréld erre:

<?php echo (!is_shop()? get_the_title() : get_the_title(woocommerce_get_page_id('shop')) ); ?>

2016. jan. 17. 14:38
 7/8 A kérdező kommentje:
A legutobbi hozzászólónak örök hálám. :) Sikerült.
2016. jan. 18. 16:21
 8/8 anonim ***** válasza:
nézd meg az enyém milyen gyors pedig ingyen tárhelyen vagyok [link] nem a szolgáltatón múlik
2016. ápr. 22. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!