Hogyan tudok ingyenes weblapot késziteni?
Ingyen sehogy, olyankor a tárhely ahová ingyen felteszed a saját reklámjait rakja az oldalad "köré".
Bérelsz egy tárhelyet (havi párezer) + veszel egy domain-t (évi/kétévi párezer) +
a) megcsinálod a honlapot magad, ha értesz hozzá (0 ft)
b) megcsináltatod olyannal aki ért hozzá (50-100ezer től indul)
Ha ezeket egy vállalkozás nem tudja kitermelni, előbb a cash flow kell dolgozni.
Sosem ertettem, hogy ha valaki a vallalkozasa reklamjahoz akar csinalni oldalt, akkor miert kapasbol az ingyeneset keresi.
Par ezer forintba tuti kerulni fog a fenntartas, mert az ingyenes tarhelyek felejtosek.
Maga az oldal keszites pedig attol fugg.
Ha tenyleg komolyabb cegrol van szo, erdemes raaldozni, ha nem, akkor Wordpress es csinald magad modon lehet szorakozni valamit.
Gondolom fogalmuk sincs a weboldalak mikéntjéről, csak azt látják hogy minden pistinek van. Ezzel nincs is baj, azért van ez az oldal hogy megkérdezzék.
De hogy minden áldott nap megkérdezi valaki... :)
"Ingyenes" weboldal készítőknél a reklám hellyel "fizetsz".
Plusz hamar kiderül hogy prémium csomag kell, mert kevés lesz az ingyenes.
Meg ezek elég komolytalanul hatnak, és én pl. jót nevettem mikor azt láttam hogy egy tízmilios kamionon reklámozza az 5mp.hu -s oldalát. :-D
Egy alap oldal elkészíttetése is nettó 50 -től számolhatsz...
(~20 óra elkészítéssel számolva ami igen szűkös, és 1250 nettó óradíjjal ami alatt komoly fejlesztőt nem fogsz találni, ez minden munkavállalói adóval-költséggel lessz nettó ~50 ezer, ami bruttó 63~65, plusz hozzá jön a tárhely és domain. nettó 6~15 ezer / év.)
Persze csinálhatod magad is pl. WP -vel, de ahhoz is kell egy theme amiből normálisak sokszor fizetősek, és még alakítani kell, plusz egy megfelelő tárhely, mert olcsóbbak nem mindig bírják.
Ha már segítség kell hozzá, mert nem boldogulsz, pl. akadhatnak nem várt gondok, PHP-Server kompatibilitási gondok. (pl. egy letiltott szerver funkció)
Egy alap bemutatkozó oldal, szerkeszthető menüvel, képgalériával, mobilra optimalizálva, nettó 50 -től készítek.
Tárhelyet/szervert adom hozzá, csak a domain név fenntartása a későbbi összeg.
Hogy akarod reklámozni, ha nincs pénzed weboldalra?
Kezdd ott a reklámozást, hogy veszel egy normális weboldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!