Hogy tudnám elérni, hogy a weblapom felbukkanjon a Google keresési találatai között? (link)
Pár javaslat - nem csak SEO-témában:
* javítsd ki a HTML-hibákat: [link] [link]
* töröld ki a felesleges sortöréseket a HTML-kódban
* ha már van webtárhelyed, ne a kepfeltoltes.hu oldalt használd
* optimalizáld a képeket - például az alábbi eszközzel:
* Minimalizáld a CSS és Javascript kódokat - például:
* ha lehetséges kapcsold be a tömörítést a szerveren:
Kedves Renáta !
A Portfólió és a Rólam lap egy-egy kudarc. A Rólam oldalból dobd ki az Ismereteim és Tulajdonságaim felsorolásokat, mindkettő egy siralmas önéletrajzra hasonlít. A Porfólió oldalon keress egy másik 'slider'-t mert ez nem valami fényes. A Főoldalon a '... egyszerűbb oldalaknál akár programozást is.' szöveget talán törölni kellene. Mindig többször nézd át mit írsz le 'Egyzseri'.
Bár a JS nagyon népszerű, de CSS segítségével is lehet 'képgalériát' készíteni - itt egy nagyon egyszerű: [link] - és nagyon sokat dob a sebességen amit a keresők értékelni fognak. A többit már az előttem szólók leírták.
A magamról résznél nem akartam egy összefüggő szöveget.
Az volt a cél, hogy áttekinthető legyen.
Ez már ízlés dolga, hogy ki, milyen bemutatkozásokat szeret jobban. Én a kisregények elolvasásának neki sem állok. Csak a lényeg érdekel. :)
Szia Renáta,esetleg egyuttmukodhetnenk, szivesen segitenek, pl.reklamoznam ingyen a honlapodat egy honapig.Ha erdekel megbeszelhetnenk :
email@webseosites.eu
#Bajko Miklos: Ez nagyon retró. :-D
Direkt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!