Van html szak szotar?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok amiben le irjak hogy a head mit jelent meg az ilyen szavak.2016. jan. 7. 08:52
1/5 anonim válasza:
Könyv is van, meg mindenféle:
2/5 anonim válasza:
De ezt azért ne úgy képzeld el mint egy beszélt nyelvet, hogy van egy valami, aminek van egy jelentése a te nyelveden, mint pl hogy "fuck you, man" angolul az a "jó napot, uram". Ezek csak leíró tag-ek, azért is leíró nyelv. Szóval az hogy a "head" azt jelenti hogy "fej" még nem sokat ér. Inkább az számít, hogy hol és hogyan kell használni, és hogy mire való, maga a szó bármi lehetne.
Az előző link jó, de még megnezheted ezt is:
3/5 anonim válasza:
Van, de ha megkeresni sem tudod nem mindegy neked?
4/5 A kérdező kommentje:
Elsonek: koszonom :)
Masodiknak : fuck you, man = en azt hittem hogy azt jelenti hogy nyalokat az embernek 😬
Harmadiknak: kerestem es talaltam konyveket csak olyat nem amit szeretnek
2016. jan. 9. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!