Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Lehetséges ingyen weblapot...

Lehetséges ingyen weblapot készíteni?

Figyelt kérdés
Én FC Juventus rajongói oldalt szeretnék csinálni, de csakis ingyen. Megoldható ez; ha igen hogyan; mit kell tennem...
2010. márc. 24. 21:17
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"ma 16:18 mi lenne ha megtanulnád?"

Igen, majd kijár egy sulit ahol semmit sem tanítanak, csak az hogy Vindóóz meg Májkroszoft....

Ingyen tárhely, + joomla oszt csá.

itt a cucc

[link]

itt a fórum

[link]

jó munkát, sok sikert, kérem a válaszom tudomásul vételét, és a topikot törölni, köszönöm :D.

2010. márc. 25. 17:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Egyeltalán nem írtam, hogy járjon iskolába, azt írtam, hogy a Google-ben keressen html-t. Több mint eleget lehet találni, mellesleg a html-t nem valami nehéz elsajátítani. Én is így tanultam meg.

Bár sajnos ez a szomorú valóság, hogy az iskolákban csak a Windows-t tanítják, holott sokkal fontosabb, hasznosabb, olcsóbb lenne a diákokat Linuxra tanítani, illetve annak egy grafikus disztribúcióján keresztül bevezetni a számítástechnika világába.

A jövő világa a nyílt forrásé!

2010. márc. 25. 18:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!