Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Szeretnék blogot írni de nem...

Szeretnék blogot írni de nem tudom hol, hogyan kezdjem?

Figyelt kérdés

Egy magamról szóló blogot szeretnék írni. Mármint ami engem érdekel, hogyan látok dolgokat, mi a véleményem különböző dolgokról (pl politika, csak ez pont nem érdekel szóval erről nem írnék :D ).

13 éves fiú vagyok, szóval lehet egy picit gyerekes lenne. :)

Én nagyon szívesen írnék, szemléltetés képpen képeket, videókat is készítenék (pl környezetszennyezés témában lefényképezném a helyi patakot).

Vágyok sok-sok olvasóra, de tudom, hogy az nagy falat lenne nekem. 5-10 RENDSZERES, aktív látogatótól már a fellegekben járnék. Természetesen tennék is érte, amit megosztanék annak rendesen utána néznék, hogy ne hülyeséget írjak. Persze ez a "mi a véleményem" részre nem vonatkozik, ott a saját szubjektív véleményem számít.:)

De, érdemes-e elkezdenem?

Jó, nem vagytok jósok de pl heti 2 cikket posztoló, mindenféle témát boncolgató blognak mennyi látogatottsága lehet?

Illetve hol írjam?

Fontos lenne, hogy ingyenes és viszonylag könnyen kezelhető legyen.

2015. dec. 27. 22:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg a blogger.com-ot.
2015. dec. 27. 23:10
 2/4 anonim ***** válasza:
Blogger.com, szerintem is.
2015. dec. 27. 23:49
 3/4 Argloss ***** válasza:
Tetszik ez a hozzáállás. Ha lesz blogod írd meg a címét.
2015. dec. 29. 17:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. dec. 29. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!