Html, php segíteni tudna vki? :D
mi a hiba (pár orája kezdtem el magamnak tanulgatni és elöször szeretnék ien kis csekély oldit csinálni:)
ha lehetne a www.rapidshare.com ra feltehetnétek a "helyest" amit nem tudtam megcsinalni, tanulhassak a hibámbol+ egy kis magyarázatot txtben vagy itt :)
19/L
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Most vettem észre, a nevek sem egyeznek, a php-ban name-nek és pass -nak nevezed, a html-ben pedig Neved-nek illetve Szerelmed-nek, ezeknek azonosnak kell lenniük!
tehát mind a php-ban, mind a html-ben ugyanazt a nevet add nekik!
Hozzáfűzök mégvalamit:
Nem tudom, csak nekem töltődött le rosszul valami, de a "action="takelogin.php" method="post"" sornak a formon belül (<form ...>) ennek a helyén kéne lennie: "action="takelogin.php" method="post"", a a html struktúráját is illene betartani (<html><head></head><body>...), bár a böongészők enélkül is megjelenítik, illetve a php-ban a print-nél nem kell egyenlőségjel, 9. sor. Azt hiszem ez az összes.
print után ;
Na akkor feltöltöm data.hu-ra:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!