Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Html, php segíteni tudna vki? :D

Html, php segíteni tudna vki? :D

Figyelt kérdés

mi a hiba (pár orája kezdtem el magamnak tanulgatni és elöször szeretnék ien kis csekély oldit csinálni:)

ha lehetne a www.rapidshare.com ra feltehetnétek a "helyest" amit nem tudtam megcsinalni, tanulhassak a hibámbol+ egy kis magyarázatot txtben vagy itt :)

19/L

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 24. 16:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Először próbáld átírni a php fájlba $_GET['name'] meg a másikat is így, mert a html fájlban a method-hoz is get-et írtál, vagy a html-ben írd át post-ra (method="post"), nézd meg így jó e.
2010. márc. 24. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Most vettem észre, a nevek sem egyeznek, a php-ban name-nek és pass -nak nevezed, a html-ben pedig Neved-nek illetve Szerelmed-nek, ezeknek azonosnak kell lenniük!

tehát mind a php-ban, mind a html-ben ugyanazt a nevet add nekik!

2010. márc. 24. 17:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Hozzáfűzök mégvalamit:

Nem tudom, csak nekem töltődött le rosszul valami, de a "action="takelogin.php" method="post"" sornak a formon belül (<form ...>) ennek a helyén kéne lennie: "action="takelogin.php" method="post"", a a html struktúráját is illene betartani (<html><head></head><body>...), bár a böongészők enélkül is megjelenítik, illetve a php-ban a print-nél nem kell egyenlőségjel, 9. sor. Azt hiszem ez az összes.

2010. márc. 24. 17:06
 4/5 anonim ***** válasza:

print után ;

Na akkor feltöltöm data.hu-ra:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2010. márc. 24. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindnekinek (Ł):D
2010. márc. 24. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!