Mit tudok tenni? DTP/TotalCommander/No connect
Weblapomat eddig TotalCommanderrel töltöttem fel, de amikor kapcsolódni szeretnék, a LIST állapotig jut el, és ott megakad. Egyszer már eljutott a PASV-ig is. De nem listázza ki, hogy milyen fájljaim vannak szerveren, és semmit esm tesz. Megakad, és semmi.
FTP szolgáltatónál engedélyezve van a kapcsolódás.
Tudna valaki segíteni?
Előre is köszönöm!
Elgépeltem :S
kérdésben: FTP akart lenni...
Total Commanderrel FTP-zni a legamatőrebb és legveszélyesebb dolog. Nem éppen biztonságos és állandóan valami gond van vele.
Használd a FileZilla-t: [link]
Nemtom honnan veszed azt a baromságot, hogy az FTP akármilyen progival nem biztonságos :) Az FTP-ben aztán végképp nincs támadási lehetőség, főleg nem feltöltésben. Ráadásul baromi egyszerű kezelni. De ez nem ad választ a kérdezőnek...
A cél az egy ingyenes szolgáltató, vagy egy kapott tárhely az ISP-től, vagy bérelt tárhely valahol? Esetleg a te saját távoli számítógéped? FTP-hez (a szerveren!) két portot kell nyitni: a 21-es és a 20-as portot is. Plusz ha van mégegy, az sem árt (az lehet bármi). Ezek mind megvannak? Kliens tűzfalon nem nyomtad véletlen ki valamelyik más porton való csatlakozást? Más programmal működik az ftp (akár böngészővel is kipróbálhatod)?
FTP-n nincs olyan, hogy titkosított kapcsolat vagy sem. Ráadásul a jelszó az biztosan titkosítatlanul megy át, de ez meg eleve az ftp protokollja miatt van, nem a TC miatt.
Az meg hogy egy spy kiszedi a TC .ini-jéből a jelszavakat: egy spy logolja a billentyűket, az meg igencsak programfüggetlen. Eleve hogy kerül spy a gépre?
Köszönöm szépen!
(FileZilla meg úgy láttam működik! Köszönöm!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!