Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy kell pontosan domaint...

Hogy kell pontosan domaint csinálni, készíteni?

Figyelt kérdés
Hallottam hogy lehet domainokat eladni!( mi szükséges hozza)?a válaszokat előre is köszönöm.
2015. dec. 21. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Eladni akkor tudod, ha a tiéd. Úgy lesz a tiéd, ha beregisztrálod, ez pénzbe kerül.

Akkor veszik meg, ha kell az embereknek. Itt az a nehéz, hogy megtaláld, mit akarnának megvenni....

2015. dec. 21. 20:18
 2/6 A kérdező kommentje:
És mennyi pénzbe kerül a regisztrálás?
2015. dec. 21. 21:16
 3/6 anonim ***** válasza:
kb 2000ft-*ég
2015. dec. 21. 21:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Most erre mit írjuk? Keress rá a Google-ben! Egyébként általában 1-2 ezer Ft/év, de vannak sokkal drágább címek is.
2015. dec. 21. 21:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Én arra értettem, hogy ha lejárt domaint regisztrálsz, vagy újat veszel, de ha pl. s e x .com -ot akarod megvenni az milliárdokba kerülne, csak a domain neve.
2015. dec. 21. 21:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Végződéstől is függ, hogy mennyibe kerül. A népszerűbbek (itthon népszerűbbek) - .hu .com .info stb 2-3 ezer. Egy vagy két évre, regisztrátortól függ. de ha nincs értéke egy domainnak, senki nem akarja majd megvenni tőled, vagy regisztrálja más végződéssel.
2015. dec. 22. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!