Ez a weboldal milyen technológiával készült?
Erről lenne szó:
Félig laikusként a kinézet/zene alapján Flash-re tippelnék, de a böngészőmben le van tiltva teljesen a flash, tehát az kizárva.
Tehát ez milyen "alapú" ez a weboldal?
A Flash halott, el kell felejteni.
Ez szvsz. JS.
G.
Én csak egy canvas animációt látok ami lényegében pár képet generál.
Közben megnyitottam IE -vel is, ott már elindult. (FF alatt semmi)
Egy lomha inkompatibilis Canvas oldal, animációkkal, meg gondolom egy rakadt kézel írt animációval.
Hogy tudsz hasonlót csinálni!?
Megtanulod a Canvas animációkat, és műveleteket.
(lehetőleg minden böngészővel kompatibilisra csináld)
Amúgy szép pénzt lehet iyenért elkérni, mert egy kmolyabb ilyen oldal akár több hónap is lehet.
(Mondjuk hagyományos JS -el és jQuery -vel CSS3 -al is meg lehet csinálni, csak pár effekt amire háttérbe videót egyszerűbb berakni)
linux alatt nekem ment FF-el és chrome-al is, de tényleg nagyon lomha.
látványos és ötletes (tükrözi az előadók stílusát) de kicsit jobban is lehetett volna optimalizálni, mert a laptop majd összeszarta magát míg betöltötte. a zene néha meg is akadt lapozás közben.
arról nem is beszélve hogy a nyamvadt mobilplatformra sikerült optimalizálni, de az már luxus lett volna, hogy a képnézegetőnél működjenek a nyilak a billentyűzeten. :) végülis.. ki használ manapság már billentyűzetet. tulajdonképpen én kérek elnézést miatta. megyek és veszek is gyorsan egy tabletet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!