Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Kivel csináltathatok internete...

Kivel csináltathatok internetes játékot?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az erepublikot, a vpopulus-t, és az ejahan nevű játékot, de amikor ezekkel játszom mindig azon agyalok én mint változtatnék rajta, hogy jobb legyen.

Arra gondoltam elkészíttetem a saját játékomat, de nem tudom ki foglalkozik ilyennel. Nem az egész játékot kellene megcsinálni, mert én magam is programozok, de nekem csak a küllem menne, az adatbázis része nem.

Tudtok nekem segíteni? Szóval olyan céget keresek, aki el tudná készíteni nekem az oldalt a gondolataim alapján.

2015. dec. 8. 15:48
 1/4 anonim ***** válasza:
(A külső ami neked megy, itt csak a jéghegy csúcsának felszíne, ami a felszín alatt van, az az igazi meló... Ennek leprogramoztatása tízmilliós nagyságrendben számolható, és hogy vissza hozza a befektet tőkét legalább ugyan ekkora marketing költséggel, amúgy komplett multicégek alakultak az ilyen játékok fejlesztésére és üzemeltetésére...)
2015. dec. 8. 16:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván a fejlesztéshez szükséges 50-100 millió forintod megvan.

Ja várj...

2015. dec. 8. 18:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Biztos találnál, de retkesül sok pénzért. Én is meg tudnám csinálni, csak sokat kérnék érte. Inkább tanulj sok nyelvet.

HTML + Smarty : Váz

CSS (W3.CSS, Bootstrap) : Design

JavaScript (JQuery, Bootstrap, AJAX) : Játékmotor

PHP (SQL) : Backend programozás, adatbázisok

Kiegészítésnek még esetleg: ASP, ASP.net, MVC, WordPress

!!! Plusz természetesen C !!!

Innentől már menni fog. 1,5 - 2 év és megvannak a jó alapok.

Mindez tapasztalat!

2015. dec. 8. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:

idő, pénz, szaktudás

Ebből a 3-ból legalább 2-vel rendelkezned kell hozzá.

De a kivel kérdésedre nyilván ezzel foglalkozó szakemberekkel :) Vannak külön erre szakosodott cégek. A legtöbb játék alján ott a fejlesztőgárda elérhetősége is. Sőt sok esetben vannak előre elkészített motorok is, amire lehet egyedi igényeket fejleszteni.

2015. dec. 10. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!