Kivel csináltathatok internetes játékot?
Nagyon szeretem az erepublikot, a vpopulus-t, és az ejahan nevű játékot, de amikor ezekkel játszom mindig azon agyalok én mint változtatnék rajta, hogy jobb legyen.
Arra gondoltam elkészíttetem a saját játékomat, de nem tudom ki foglalkozik ilyennel. Nem az egész játékot kellene megcsinálni, mert én magam is programozok, de nekem csak a küllem menne, az adatbázis része nem.
Tudtok nekem segíteni? Szóval olyan céget keresek, aki el tudná készíteni nekem az oldalt a gondolataim alapján.
Nyilván a fejlesztéshez szükséges 50-100 millió forintod megvan.
Ja várj...
Biztos találnál, de retkesül sok pénzért. Én is meg tudnám csinálni, csak sokat kérnék érte. Inkább tanulj sok nyelvet.
HTML + Smarty : Váz
CSS (W3.CSS, Bootstrap) : Design
JavaScript (JQuery, Bootstrap, AJAX) : Játékmotor
PHP (SQL) : Backend programozás, adatbázisok
Kiegészítésnek még esetleg: ASP, ASP.net, MVC, WordPress
!!! Plusz természetesen C !!!
Innentől már menni fog. 1,5 - 2 év és megvannak a jó alapok.
Mindez tapasztalat!
idő, pénz, szaktudás
Ebből a 3-ból legalább 2-vel rendelkezned kell hozzá.
De a kivel kérdésedre nyilván ezzel foglalkozó szakemberekkel :) Vannak külön erre szakosodott cégek. A legtöbb játék alján ott a fejlesztőgárda elérhetősége is. Sőt sok esetben vannak előre elkészített motorok is, amire lehet egyedi igényeket fejleszteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!