Hogyan tudok magamnak twittert csinálni design-el meg mindennel eggyütt?
Figyelt kérdés
írjatok privátban is2010. márc. 22. 15:58
1/7 anonim válasza:
egy saját twitter szerű rendszert akarsz?
2/7 anonim válasza:
Hogyan tudok magamnak Twitter-t csinálni dizájnnal meg mindennel együtt?
Írjatok privátban is.
Látod, ilyen egyszerűen le lehetett volna írni helyesen, magyarul. Nehéz te analfabéta?
3/7 A kérdező kommentje:
Nem nehéz te f*gytékos g*ci paraszt!
Ku*vára be lettem oltva b*szdmeg,igazán hasznos választ adtál.Csak tudod vannak olyan emberek is akik az eredetük szerint helyesen és nem parasztosan szeretnék leírni de ku*vára mind1.
Látszik h te is az agyasabbik fajtából származol xD
2010. márc. 23. 21:53
4/7 A kérdező kommentje:
Ja am meg első válaszoló igen,szeretnék :D
Megköszönném ha segítenél.
2010. márc. 23. 21:56
5/7 BazsiBácsi válasza:
Javaslom, hogy kezd el tanulmányozni a HTML nyelvet, majd ha ezzel boldogulsz, akkor ess neki a PHP 24 óra alatt című könyvnek, és azzal már el tudod kezdeni. Emellé még nem árt valamilyen grafikai programot használni. Én javaslom a GIMP-et (létezik windowsos verziója is), mert egyszerű, és ingyenes.
6/7 anonim válasza:
kérdező moderáld magad! hiába a második kezdte az oltást te még mélyebbre süllyedtél az válaszoddal.
amúgy pedig nem tudom mit kellene segíteni? hol akadtál el?
ha az egészet meg kéne csinálni, azt ingyen senki sem vállalja, én sem.
7/7 anonim válasza:
Haver, legyőztél a logikáddal. Igazi, értelmes válasz volt. Már tudom, hogy ez a helyesírás dolog neked nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!