Hogy tudnám ezt megoldani? (. tk)
Szóval van egy fizetős tárhelyem, tenni akartam rá .tk domaint.
Nos a favicon-ból a Freenomosat adja be, de a nagyobb gáz az, hogy pl van egy ilyenem: valami.xyhosting.hu/valami
nos ez tk-n nem működik. Ott a valami.tk/valami helyett a gyökérkönyvtárat jeleníti meg.
Pedig más tk webnél nincs ilyen gond. Azt hittem a hosting a rossz, de pár ingyenes hostot kipróbáltam, azokra irányítva is ilyen.
Mit lehet tenni ez ellen?
(Nyílván venni egy fizetős domaint, de most az ilyen offokat mellőzzétek, köszi!)
Az a gondod hogy frambe raktad csak be,
ami neked kell ott "A" DNS típusnál a tárhelyed IP -jét megadnod.
És a tárhely kezelő felületén pedig felvenni mint parkolt domain.
(nem minden tárhely szolgáltatónál lehet, van ahol külön kérni kell)
Amúgy .TK hiányával nem vesztes semmit, google úgy se szereti a társaival.
Nos igen, ilyen esetben én is azt javaslom, hogy vegyél egy normális domain-t.
Dohányosoknak szoktam mondani: "két nap alatt elfüstölöd..."
Szóval tényleg nem egy nagy összeg 2 évre! Ráadásul a google is jobban fog szeretni, mert a .tk-t nem kedveli. Sokan élnek vissza vele az ingyenessége miatt!
(Tény, én is használom tesztelésre, mert rövid idő alatt annyit hozok létre belőle amennyit csak szeretnék... de hamarosan én is megszabadulok tőle és áttérek egy .hu-ra és wildcarddal megoldom amit meg kell! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!