Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » A tarhelyem. Net szerintetek...

A tarhelyem. Net szerintetek is egy megbízhatalan sz*r?

Figyelt kérdés
2010. márc. 19. 21:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem. Ott az egyik lap amit adminisztrálok. Elég korrekt és gyors az ügyfélszolgálat is. Modern, gyors a környezet. Persze én inkább maradok a fizetős tárhelyeknél. Évente 10.000Ft-ért ugyanezt megkapom és biztonságban érezhetem a lapomat, plusz vannak extra szolgáltatások is. Na meg ha valaki komolyan gondolja a weblap készítést, akkor nem ingyenes tárhelyeket használ. Ott nagyrészt az internet szemete van.
2010. márc. 19. 23:14
 2/18 anonim ***** válasza:
70%

Köszönjük szépen, hogy így leszemetezted mindkét zenekaromat...

El sem tudod képzelni, hogy valakinek nincs felesleges 10ezer forintja tárhelyre?

2010. márc. 19. 23:46
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom elképzelni. Nagyjából 27 Ft naponta az éves díj. Nagyon szegénynek kell lenni, hogy ennyi pénze ne legyen valakinek. Főleg ha zenekar. Ha kéttagú akkor már csak 14 Ft naponta. Amúgy nem tudom milyen a zenekarod, de nem lehet túl sikeres ha nem tud kitermelni napi 14-27 Ft-ot. Bocs.
2010. márc. 19. 23:55
 4/18 anonim ***** válasza:
hát nekem is ingyenesen. egyet értek, nem megbizhato, barmikor barmi lehet. de egyetem mellett nem tudok kiadni évi 10 000-ret. és csak hobbioldal, de vannak látogatim bőven.
2010. márc. 20. 13:42
 5/18 anonim ***** válasza:

"Köszönjük szépen, hogy így leszemetezted mindkét zenekaromat...

El sem tudod képzelni, hogy valakinek nincs felesleges 10ezer forintja tárhelyre?"

Rossz a meglátás, a kolléga nem a zenekarod szemetezte le, hanem a tárhelyet, amihez én is csatlakozom, hisz a tömegtárhely csak a felület eladására koncentrál.

A legjobb egy .hu / .com / stb és ha a magad ura vagy.

Ez pusztán a web szemszögéből tekintve, és nem az anyagiakat nézve ajánlom.

2010. márc. 20. 14:25
 6/18 anonim ***** válasza:

"Nagyon szegénynek kell lenni, hogy ennyi pénze ne legyen valakinek." -> Ez így van, a zenekaraim sikeréhez pedig semmi közöd az égvilágon, szóval ne üsd bele az orrod, amíg nem vagy tisztában a magyar amatőr zenekarok helyzetével.

Az utolsónak meg üzenem, hogy .hu-s domainjeink vannak, csak ingyenes tárhelyen, és a kedves nagyzoló k*csög a zenekaraimat szemetezte le, mivel kijelentette, hogy az ingyenes tárhelyeken az internet szemete található.

2010. márc. 21. 02:34
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Én nem ütöttem bele semmibe az orromat. Csak elmondtam azt ami tény. Hogy a zenekarod mit csinál és hogyan azt magasról leszarom, úgysem lehet túl jó ha nincs pénze naponta egy kiflire ;).
2010. márc. 21. 08:39
 8/18 A kérdező kommentje:
nekem a tarhelyem.net-el nagyon nagyon nagyon rossz tapasztalataim vannak, semmi pénzért nem tennék többet oda weblapot, szó nékkül leállítják a szervert, és az adataimat meg megbas*zhatom mivel többet nem lehet elérni
2010. márc. 21. 17:50
 9/18 A kérdező kommentje:
ha ingyenes kell akkkor tarhely.biz, 2 pontotot kell gyűjteni havonta regisztrációkkal, és cserébe fizetősszintű tárhelyet kapsz, és nem szarnak le ott mindent mint a tarhelyem.net-nél
2010. márc. 21. 17:51
 10/18 anonim ***** válasza:
54%

Az fel se merült benned, hogy a zenekaraimmal megkeresett pénz elmegy

a próbákra, lemezekre, benzinre, meg minden , a fizetős tárhelynél

sokkal fontosabb, és sajnos elengedhetetlen dolgokra??? Képzeld, ki

tudnánk fizetni azt a rohadt tárhelyedet - pl a dobosunk egyik

felszerelését most alakíttattuk át elektromos dobbá - , de nem is

akarunk fizetős tárhelyre menni, mert meg vagyunk elégedve a jelenlegi

tárhelyszolgáltatónkkal. Tehát egy több, mint 10 éves zenekart nem

szemetezhetsz csak így le, meg úgy gondolom, hogy nem írhatsz

ilyeneket róluk, ha egyáltalán nem is ismered egyiket se. És maximum

akkor túrkálj a zenekaraim pénzügyeiben, ha az elkényeztetett,

újgazdag, tökéletes életed élése közben megérted, hogy egy mai amatőr

zenekarnak nem telik felesleges dolgokra, és ha telne sem élnénk vele,

köszönjük szépen. Viszont, ha te ilyen gazdag vagy, akkor megadom a

bankszámlaszámomat, és nyugodtan támogathatsz minket, és akkor

megígérem, hogy fizetős tárhelyre fogunk költözni. Annyi viszont

változatlan marad, hogy mivel ugyanaz lesz a honlapok tartalma, ezért

pontosan ugyanannyira marad az internet szemete, mint amennyire most,

és ez egyáltalán nem attól függ, hogy mennyit dobunk ki tárhelyre az

ablakon.

2010. márc. 22. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!