Windowsra kellene a legjobb Webszerver, ami küködik is és nem szarakodik müködés közben?
Figyelt kérdés
Wamp kizárva nagy szar...2010. márc. 19. 20:09
2/5 anonim válasza:
Wamp-on fejlesztek egy ideje és teljesen jó. Nem lehet, hogy csak annyira értesz a dolgokhoz mint amennyire a magyar nyelvű helyes íráshoz te analfabéta szardarab?
3/5 anonim válasza:
a wamp teljesen korrekt, ne legyél hülye
4/5 Drone007 válasza:
Xamp egyértelműen.
Ha elírtad, és a xamp-ra gondoltál, akkor valami a gépedben nem 100-as. Megpróbálhatod magad telepíteni az apache-ot, és az alárendelt rendszereket, de elég nagy szívás beállítgatni mindent.
Én régebben az easyphp-t használtam, de nem rakták bele a gdlibrary-t, így áttértem a XAMP-ra. Amúgy az easyphp francia fejlesztés, próbáld ki, hátha az újabb verziók már jók. (linket nem tudok, gugli a barátod...)
5/5 BazsiBácsi válasza:
Én még Windowst használtam, addig EasyPHP 1.8-at telepítettem. Ez mindent felrak egyben (apache, php, mysql), ami szükséges lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!