Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan kezdjek neki?

Hogyan kezdjek neki?

Figyelt kérdés
van nekem Adobe Dreamweaver CS4 , megnyitom kijönni egy fehér lap és elvan választva , fölül szövegek vannak de azokat nem én írtam oda! szeretnék egy weblapot csinálni, hogyan kezdjek neki? mit kell ott csinálni?
2010. márc. 18. 19:21
 1/7 A kérdező kommentje:

Ja és mikor még nem jött ki semmi hanem választani kell , hogy mit akarok ott a HTML-re kattintsak? :O

előre is köszi!

2010. márc. 18. 19:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, azt szeretnéd, hogy valaki leírja neked pár mondatban, hogy hogyan kell megírni egy weboldalt. Mondd csak, te teljesen hülye vagy?
2010. márc. 18. 20:00
 3/7 A kérdező kommentje:
öm , nem ! csak nem tudom, , hogy működik az ilyen! ha túl hosszú akkor nem kell...csak fogalmam sincs mit-hova- hova-mit! és ha tényleg nem lehet leírni akkor hagyjuk! :S
2010. márc. 18. 20:08
 4/7 anonim ***** válasza:
Google-ban keress mondjuk rá a Dreamweaver video tutorialokra, onnan elleshetsz ezt-azt. Szerintem magyarul is találsz jópárat.
2010. márc. 18. 20:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi... kipróbálom! :D
2010. márc. 18. 20:16
 6/7 A kérdező kommentje:
De ehez elég ez a Adobe Dreamweaver vagy kell más is??
2010. márc. 18. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
www.php-script.hu elleshetc egykét dolgot:D
2010. márc. 18. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!