Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Milyen kódot kell használni,...

Milyen kódot kell használni, hogy a honlapon a háttérzene ismétlődjön?

Figyelt kérdés
A honlapomhoz háttérzenét is adtam. Kb. 2 perces. Hogy oldhatom meg, hogy mután véget ért, újra induljon automatikusan? Mit kell a kódba írni?
2010. márc. 18. 13:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A háttérzene az első biztos jele annak, hogy valaki nem csak hogy nem ért a weblapokhoz, de még az emberek igényeit sem ismeri.
2010. márc. 18. 14:06
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi az OFF-ot.

Egyébként akiknek készítem a honlapot, nekik igenis kell a háttérzene, és ők kérték azt, h ismétlődjön...

Ezt most nagyon benézted... :)

2010. márc. 18. 14:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Tőlem is kérték már, elmagyaráztam értelmesen, hogy miért nem jó, miért nem működik, mik a hátrányai és hogy 90-ben volt utoljára divat. Megértették és nem kérték mégsem. Úgy néz ki te erre nem adsz szóval nem néztem be ;)
2010. márc. 18. 14:39
 4/12 A kérdező kommentje:

Ezt az oldalt másnak készítem, nem saját magamnak, így nem nekem kell, hogy tetsszen...

Én csak "megrendelésre" készítem azt és úgy, ahogy kérték.

2010. márc. 18. 14:45
 5/12 A kérdező kommentje:
Egyébként érdemlegesen hozzá tudsz szólni? (Kódot tudod?) :)
2010. márc. 18. 14:46
 6/12 anonim ***** válasza:

<embed name="lostmojo"

src="file.wav"

loop="true"

hidden="true"

autostart="true">

</embed>

Majdnem 20 másodperc volt megtalálni a Google segítségével (google html background music).

2010. márc. 18. 16:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Jaj, e-mailt küldtem...komment helyett. :D (megszólítás stb. nélkül, mert csak ide szántam, bocsánat...)
2010. márc. 18. 17:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Nálam a kód működött IE és firefox alatt is, biztos ugyanez a kód? Nem lehet, hogy hiányzik valamilyen bővítményed a lejátszáshoz? Egyeltalán nem szólal meg, vagy csak egyszer?
2010. márc. 18. 18:16
 9/12 A kérdező kommentje:

Megszólal, egyszer lejátssza, és annyi.

Ellenőriztem a kódot is.

2010. márc. 18. 19:15
 10/12 A kérdező kommentje:

Most már működik.

X-ik átnézésre vettem észre, hogy valahogy írtam egy "."-ot is a kódba, ami ugye pont elég, hogy ne működjön megfelelően...

Elírtam...

Azért is csodálkoztam, h a kódot tudom, és vmi miatt mégsem működik. Fáradok. :)

2010. márc. 18. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!