Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet dreamweaverben...

Hogy lehet dreamweaverben egyedi designnal rendelkező legördülő menüt készíteni?

Figyelt kérdés

találtam olyat, hogy insert - form - jump menu, de azzal csak azt a sablonos szürke menüt tudom megcsinalni.

van erre a problémára EGYSZERŰ megoldás?

2010. márc. 17. 09:52
 1/7 A kérdező kommentje:
jah az kimaradt, hogy MX-em van, 2004-es, ahhoz kellene megoldás
2010. márc. 17. 10:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Spry-vel!
2010. márc. 17. 11:20
 3/7 A kérdező kommentje:
kicsit részletesebben ha kérhetném, eléggé kezdő vagyok e téren :(
2010. márc. 17. 11:26
 4/7 anonim ***** válasza:
azt a menut megcsinalod, és csinal vhova egy css file-t, amit ha értesz hozza, mar szabadon alakitgathatsz kedvedre
2010. márc. 17. 11:58
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

ezen a linken vagy egy egyszeru drop down menu ami javascriptet hasznal. én is ennek a js-sét hasznalom

2010. márc. 17. 12:24
 6/7 A kérdező kommentje:

közben esetleg akit érdekel, találtam egy teljesen egyszerűt, ami működik és se java se css se semmi bonyolult dolog nincs benne:

[link]

2010. márc. 17. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
elárulom, hogy de, van benne minden "bonyolult" dolog, csak a drímvívör kinyalja a s.e.g.g.e.d
2010. márc. 19. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!