Hogyan hirdessek tech magazint?
Figyelt kérdés
Van egy tech magazinom, hasonló mint a HVG Tech, a HWSW, társai. A Google-optimalizáláson kívül mivel tudnám reklámozni? Ismerősöknek ajánlom, keresőoptimalizálok, Facebook Twiiter és Google+ oldala is van, kommentekbe is ajánlom, csoportokba is osztom. Mivel lehetne több emberhez eljuttatni? Már vettem domaint is, beállítottam Hostingeres középső csomagos (Premium) tárhelyet, augusztus eleje óta azon van az oldal. Az egészet májusban indítottam, mostanában újult meg. Napi 3-6 cikk van, attól függően hogy mennyien és mennyit írunk. Az értelmes válaszokat köszönöm!2015. okt. 18. 02:27
2/2 anonim válasza:
Ha jó cikkek vannak akkor irj egy linket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!