Weboldalaknál mit jelent a süti?
Itt olvashatsz pl. a sütiről: [link]
Az e-mail nem arra vonatkozik esetleg, hogy amennyiben a weboldalad sütit használ, akkor erről figyelmeztetned kell a felhasználót?
Neked, mint a weboldal készítőjének kell a süti kezelését programoznod. Feltételezem, hogy mivel nem tudod mi az, a weboldalad nem használ sütit
Linkeld be a weboldalad, az a legegyszerűbb. Amúgy ha van rajta bejelentkezés lehetőség, akkor jóeséllyel használsz sütiket.
A bírságot pedig felejtsd el. Ki büntetne és kit? Hova küldené a csekket? Ez azért messze van egy bűncselekménytől, amiért az ISP-d kiadná a címed...
Én úgy tudom ez továbbra is csak javaslat szinten van.
(nem rég néztem én is utána, de csak akkor kötelező, ha a felhasználó beazonosítására használsz süti, azaz olyant amivel akár egy másik oldaladon is felismerhető. minden más esetre elegendő egy felhasználási feltételek menü pont ahol többek közt azt is leírod, hogy a weboldal működéséhez az ideiglenes információt tárolhat a gépén)
Kicsit utána olvastam, mi változott most.
Google adatgyűjtése miatt alakult ki ez az egész.
Csak a google jogászai találtak olyan kiskaput,
amivel az adatgyűjtésről értesítés kötelezettségét,
az ő API rendszerét használó, felhasználóra hárítják.
A törvény nem módosult 2014 májusa óta.
Sütiket használnak a "még jobb felhasználói élményért" :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!