Pdf fájl ködösen jelenik meg weboldalon?
Egy olyan hibát kéne kijavítsak egy MVC 4-ben irt oldalon, hogy ködösen jelenik meg a megjelenített PDF fájl.
Mi a fene ? Az hittem ez a PDF minőségétől függ. Kipróbáltam és nem latok benne semmi ködöst, és a kollégám is akit meg kertem, hogy ellenőrizze le a monitorom, hogy laté valami ködöst.
Úgy erezem csak szívatnak.
Nem nagyon értem mit jelent nálad az, hogy "ködösen jelenik meg", de gondolom, hogy a képek felbontása alacsony. A pdf elkészítésénél van egy olyan opció, hogy "optimalizálás webes megjelenéshez" ez általában azzal jár, hogy a képek minősége leesik azért, hogy a pdf mérete elfogadható maradjon. Minél jobb minőségűek annál nagyobb méretű lesz a pdf dokumentum is, és ez a letöltési sebességen is meg fog látszani.
Tehát vagy jó a pdf (és benne a képek), és lassan tölti be a böngésző, vagy "ködös" a pdf, és gyorsan tölt be.
Ügyes optimalizálással lehet javítani a minőségen, de ezt már a pdf készítőjével kell lerendezned.
Az aps.net mvc4 rendszerének nem sok köze van a dologhoz, csak akkor ha a rendszer generálja ki a pdf-et, ez esetben javaslom a pdf generátor beállításinak babrálását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!