Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Sima html-ben (txt-be írva...

Sima html-ben (txt-be írva nem kompozer vagy ilyesmi! ), hogyan lehet azt megcsinálni, hogy pl submit gombbal (űrlap) egy txt-be mentese le pl a felhasználót, jelszót?

Figyelt kérdés

Ha többször kattintok submitra akkor pedig hozzáfűzi a txt-ben eddíg meglévőhöz. Teszem fel elsőnek felhasználó volt asd jelszó 123 másodjára dgh 565, akkor a txt fáljban az legyen hogy asd (új sor) 123 (új sor) dgh (új sor) 565

Vagy ezt csak php-ban lehet?

#HTML #űrlap #Submit #txt-be írás
2015. szept. 18. 19:39
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és ha konkrét kódot tudnátok adni az jó lenne! A txt fájl helye meg példában lehetne D:\asd\container.txt Előre is köszi
2015. szept. 18. 19:52
 2/8 anonim ***** válasza:
php -val lehetséges lenne, de erre mysql a való.
2015. szept. 18. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:

Így van, php-val lehetséges a megoldás.

De ha jól követem a logikádat és, hogy még konkrét kódot is kérsz, így arra a következtetésre jutok, hogy Te ezt nem tisztességes dologra szeretnéd használni.

Vagyis, jelszavakat szeretnél ily módon lopkodni.

-Tehát nem fogok segíteni, és pláne nem konkrét kódoddal.

2015. szept. 18. 20:41
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha állományba akarod menteni, ahhoz mindenképpen webszerver+szerveroldali nyelv (alkalmasint PHP) kell.

Nagyon leegyszerűsített példa:

http://pastebin[pont]com/vKS5pDYj

2015. szept. 18. 21:12
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem tudom miből szeded, hogy lopni szeretném, sose érdekelt az ilyesmi, és szimplán itthonra csinálom, gyakorlásra. Megjegyzem csak épphogy tanultam a html-t is

szóval aligha tudnám lopásra használni. Még csak elképzelésem sincs hogy azt hogy lehetne.

2015. szept. 18. 22:03
 6/8 A kérdező kommentje:
A többieknek köszönöm a válszt!
2015. szept. 18. 22:04
 7/8 anonim ***** válasza:

"szimplán itthonra csinálom, gyakorlásra"

Txt fájlba mentegetni jelszavakat nem számít gyakorlásnak, végtére is soha, sehol, senkinek nem szabadna ilyet. Inkább ne.

2015. szept. 19. 03:59
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát nem akarom én annyira csak gyakorlásképpen megcsináltam az egyik játéknak egy alternatív kis egyszerűbb weboldalát, amivel jól szórakoztam, és azért kérdeztem ezt, hogy ha a kis regisztráció fülnél így megcsinálom, akkor ki akartam próbálni, hogy lehet-e ilyet csinálni. Ezt nem töltöm fel sehova se semmi ilyesmi. PHP-kódot folyton kiadta a google, hogy hogy kell fáljba, html-be meg csak szerverre tudom, hogy azt hogy lehet, csak kíváncsi voltam lehet-e ezt html-be is azért kérdeztem meg. Bocs ha kicsit mérgesen válaszoltam, de ha te felraknál valamilyen kérdést mindenféle rossz szándék nélkül és azt mondanák, hogy rosszat akarsz, akkor szerintem neked se tetszene nagyon...
2015. szept. 19. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!