Sima html-ben (txt-be írva nem kompozer vagy ilyesmi! ), hogyan lehet azt megcsinálni, hogy pl submit gombbal (űrlap) egy txt-be mentese le pl a felhasználót, jelszót?
Ha többször kattintok submitra akkor pedig hozzáfűzi a txt-ben eddíg meglévőhöz. Teszem fel elsőnek felhasználó volt asd jelszó 123 másodjára dgh 565, akkor a txt fáljban az legyen hogy asd (új sor) 123 (új sor) dgh (új sor) 565
Vagy ezt csak php-ban lehet?
Így van, php-val lehetséges a megoldás.
De ha jól követem a logikádat és, hogy még konkrét kódot is kérsz, így arra a következtetésre jutok, hogy Te ezt nem tisztességes dologra szeretnéd használni.
Vagyis, jelszavakat szeretnél ily módon lopkodni.
-Tehát nem fogok segíteni, és pláne nem konkrét kódoddal.
Ha állományba akarod menteni, ahhoz mindenképpen webszerver+szerveroldali nyelv (alkalmasint PHP) kell.
Nagyon leegyszerűsített példa:
http://pastebin[pont]com/vKS5pDYj
Nem tudom miből szeded, hogy lopni szeretném, sose érdekelt az ilyesmi, és szimplán itthonra csinálom, gyakorlásra. Megjegyzem csak épphogy tanultam a html-t is
szóval aligha tudnám lopásra használni. Még csak elképzelésem sincs hogy azt hogy lehetne.
"szimplán itthonra csinálom, gyakorlásra"
Txt fájlba mentegetni jelszavakat nem számít gyakorlásnak, végtére is soha, sehol, senkinek nem szabadna ilyet. Inkább ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!