Ez a weboldal eladható?
Figyelt kérdés
terkovezo.tk demo oldal alá felraktam egy rámragadt weboldalt, felraktam hirdetésbe is, szerintetek mennyiért lehetne eladni? Nem nagyon van jelentkező, pedig írtam olyan embernek is aki ezzel foglalkozik, neki kapóra jönne egy kész oldal, de nulla, senkinek nem kell. Nem elég jó?...2015. szept. 7. 08:52
1/6 anonim válasza:
Ilyen statikus oldalként nem sok esélye van.
[link] :-)
2/6 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy a domain névről beszélsz(azt nem fogja senki megvenni, választhat fillérekért sajátot) vagy a megírt oldalról, amit szintén nem értem, hogy miért venne meg bárki, amikor úgyis csomó mindent változtatni kell rajta, ha használni akarja, ráadásul az emberek általában inkább személyre szabott megoldásokért fizetnek.
3/6 anonim válasza:
Habár ha beregisztrálod pl. a terkovezo.hu -t
(amit nem vesznek el ha felfuttatod, mert a TK inkább csak hobby / teszt dolgokra jó)
És még be is SEO -zod, tehát a kereső első minimum el első lapon hozza,
de minél feljebb, lehetőleg top 3 -bab, akkor sokat ér.
Így csak egy statikus tucat oldal :-)
4/6 anonim válasza:
Adok érte egy kifúrt közepű 1Ft-ost. Kb annyit ér.
5/6 A kérdező kommentje:
Küldheted. Lehet pártíz év múlva nagy értéke lesz annak az 1 forintosnak.
2015. szept. 8. 13:27
6/6 b4r4thg válasza:
Megpróbálhatsz direktben megkeresni térköves cégeket, hátha valaki megveszi pár tízezerért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!