Amelyik hirdetésben megemlítik a joomlát, ott abban megy a fejlesztés?
Amelyik álláshirdetésnél említenek joomla/presta/wp,.. cms-t, ott valószínűleg azzal "fejlesztik" a weboldalakat, nem?
Vagy hogy megy egy normálisabb cégnél az ilyen? Mindenhol, egy egyszerű webshophoz is egy túlkomplikált lomha cms-t tákolnak át?
Mi éri meg mélyebben megtanulni, ezeket módosítani, bővíteni, vagy egyedi, lightweight, gyorsan működő oldalt fejleszteni?
Egy normálisabb cégnél nem ilyen "lomha cms tákolást" végeznek. A legtöbb értelmes helyen a feltételek inkább az MVC framework-ök ismeretére terjednek ki, több év tapasztalatra, OOP MVC szemléletre.
Én általában azokat a hirdetéseket, ahol WP/Joomla/stb "fejlesztőket" keresnek automatikusan kukázom.
Ugyanakkor van olyan nagyobb webfejlesztéssel foglalkozó cég, ahol megrendelői kérésre bele lehet futni ilyen WP/Joomla tákolásba.
Hogy mi éri meg jobban azt nehéz megmondani. Anyagilag - a készítő cégnek - lehet hogy a cms tákolás jobban megéri. Szakmailag, hosszútávon és minőségben mindenképpen az egyedi, gyors, megfelelő MVC keretrendszerrel fejlesztett weboldal éri meg.
#3 a joomla nem keretrendszer, hanem tartalomkezelő rendszer. Még a legújabb joomla sem MVC szemléletű, ami önmagában nem lenne gond, de maga a motorja egy zagyva káosz. Persze próbálnak egy saját keretrendszert fejleszteni a cms alá, de még mindig nem bírtak egy átlátható egységes rendszert összehozni.
Egy szóval a joomla minden csak nem könnyű és gyors rendszer, ráadásul az adminisztrációs felülete is egy túlbonyolított szörnyeteg, minden UX fejlesztő rémálma.
#7: amíg nem sok a modul, plugin, kicsi az adatbázis, és optimalizálva is van, addig jó.
Ha ezekből egyik borul, akkor meg ismered a WWW új fogalmát.
Wait Wait Wait
ezt csak igazolni tudom nagyon sok vele a munka de megéri [link]
én ezt egy ingyenes szerverrel éltem el pedig kezdő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!