Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi van az új tippmix oldallal?

Mi van az új tippmix oldallal?

Figyelt kérdés

Az új "rendszer" óta először akartam fogadni mert már indulnak/zajlanak a foci bajnoki meccsek.

Erre azt látom először hogy az új interfész olyan google féle túlletisztult lett minden el van dugva, kellemetlen használni.

Aztán ahogy megtaláltam már szinte minden lényegeset azt látom hogy egyszerűen az oldal nem működik. Nem lapoz, néha egy fogadást sem rak ki, néha percekig csak tölt.

Nem értem hogy ezt augusztus 10. óta hogy a fenébe nem sikerült orvosolni. Mit kell egy ilyen weboldalon ennyit pepecselni hogy 2 hete egy helyben topognak nem fejlődött semmit az oldal??

2015. aug. 21. 20:23
 1/6 belapus ***** válasza:
Miután "hivatalosan" nincs versenyhelyzetben a fogadásszervező, nem elsődleges érdeke a megfelelően működő weboldal biztosítása.
2015. aug. 21. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Látod, hogy szar, látjuk, hogy szar, de mi ezzel sok mindent nem tudunk kezdeni. A honlap tulajának/üzemeltetőjének/készítőjének írjál.
2015. aug. 21. 23:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Fogok is. Csak így abszolút hozzá nem értőként nem igazán értem miért nem lehet egy oldalt hetek/hónapok alatt összerakni.
2015. aug. 22. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem semmi bajom nincs vele.

Eddig akárhol próbáltam, mindenhol bejött, pedig aztán nem mai gyerek a gépem.

Nem azt mondom, hogy ne lehetett volna jobb is az oldal, de én valamiért nem találkoztam még hibákkal.

Eldugva meg semmi nincs. Nem is igazán értem, hogy mit nem lehet megtalálni. Kiválasztod a sportágat, az országot és a ligát, listázás, és már látod is, hogy mikre lehet fogadni.

Érdekes módon a lapozással sincs probléma, és egyszer fordult elő mindössze, hogy percekig töltött, de egy F5 orvosolta a problémát.

A mobil felülettel sincs probléma, kifogástalanul működik.

Nem lehet, hogy a te gépeddel van valami baj? Én eddig 4 gépről, meg egy tabletről, illetve okostelóról néztem az oldalt, és mindenhonnan működött.

Fejlődni meg egy kész weboldalnak rövid távon nem kell. Ha pedig hibát találsz, jelentheted nekik, ahelyett, hogy itt dühöngsz. Többre mész vele.

2015. aug. 23. 08:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Még csak annyit jegyeznék meg, hogy a kínálatból a legjobbnak talált több száz eseményt a Szerencsemixben ugyanúgy közlik, mint eddig. Szóval ha nem akarsz a weboldallal bajlódni, és nem akarsz túl különleges sportágakra vagy ligákra fogadni, akkor az újságból ugyanúgy fogadhatsz, mint eddig.
2015. aug. 23. 09:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem a géppel van baj. Minden más kifogástalanul működik de ez az egy oldal egy kalap ....
2015. aug. 24. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!