Mi a különbség a Backlinkek és az Indexelt oldalak között? A pagerank értékem 21. Azt értem, hogy az Indexelt oldalaktól függ, de a backlink az nem a visszamutató link? Abból pedig kellene többnek lennie.
170 oldalra regisztráltam be.Azok semmit sem érnek?
Hogyan lehetne még picit feljebb tornásznom a pagerank-om?
Elvileg 5 indexelt oldal kellene a 3-as pagerank-hoz.
Egyáltalán mitől függ a google indexelése.
Aztán meg a YAHOO és a VIZSLA böngészőkben hogyan lehet előrébb kerülni?
Bocsánat a sok (lehet ostoba)kérdésért.
A pagerankod gondolom 2.
A pagerankod akkor magasabb, ha minél több más oldal linkel rád. Azok is annál többet dobnak az értékedre, minél nagyobb pagerankúak.
A yahoo és a vizsla nem böngész, hanem kereső.
Köszönöm a válaszokat.
Az első válaszadó igazán jópofa,de mint észrevenni azért az elírásom mások tudták értelmezni.
Abban igazad van Kedves második válaszadó,hogy a YAHOO és a VIZSLA böngésző,de náluk sem ártana jobb helyezést elérni,attól függetlenül,hogy a google-t használja a többség.Amit leírtál értem,csak nekem 8 BackLinket mutat ki,és 21 indexelt oldalt 2-es Page értékkel.
Lehet nagyon rosszul tettem fel a kérdést,de én ezt a felállást nem értem. A BackLink a fontos a Pagerank-hoz,vagy azindexelt oldal?
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!