Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » PHP tömb értéke 'on'?

PHP tömb értéke 'on'?

Figyelt kérdés

Csináltam a fórumhoz egy admin panelt, ahol kilistázza a posztokat, és minden egyes poszthoz van egy checkbox, amit be lehet jelölni, majd egy formba el lehet dönteni mit kívánsz vele tenni. Az a lényeg, hogy minden egyes checkbox name értéke egy tömb, és a tömbbe php-vel beleírtam a poszt id-jét. Így néz ki:

<input type="checkbox" form="pcf_a" class="pcf_a_checkbox checkbox" name="selectpost[<?php echo $poszt_id; ?>]">

És ennek az érték-kulcsát mindig így kapom meg, ha print_r-rel kiírom: Array ( [37] => on )

Hogyan kaphatnám meg csak a kulcsot? És az értéke miért on? Köszi előre is a válaszokat

2015. aug. 18. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
array_values(array)
2015. aug. 18. 15:46
 2/5 A kérdező kommentje:

ezt kapom akkor:

Array ( [0] => on )

2015. aug. 18. 15:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak a kulcs:

[link]

Értéke azért on, mert be volt pipálva.

2015. aug. 18. 18:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, bocs, nem sikerült értelmeznem, azt hittem, hogy az értéke kell, kulcs nélkül. Azt hiszem, veszek egy másodikos szövegértés munkafüzetet.
2015. aug. 18. 19:03
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2015. aug. 18. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!