Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogyan lehet frame-be megjelen...

Hogyan lehet frame-be megjeleniteni egy másik, az én oldalamtól külön álló oldal div-jét?

Figyelt kérdés

Tehát adott egy oldal, és van egy div-je

<div id="poker">

</div>

És hogy tudom ennek a div nek a tartalmát megjeleniteni az én oldalamon?

Milyen hivatkozás kell erre?

pl az oldal neve legyen

www.oldal.hu/index.php -> ezután milyen kod ill. hivatkozás kell hogy megjelenitse?

2010. márc. 9. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez egy csöppet komplexebb feladat. Erre reguláris kifejezéseket kéne használni, de az nem egy egyszerű dolog...
2010. márc. 9. 18:51
 2/2 Drone007 ***** válasza:

Elég valószínű, hogy sehogy nem tudod megjeleníteni egy másik oldal tartalmát a saját oldaladon. Főként nem úgy hogy tartalomkövető is legyen. Miután ez egy sor biztonsági és hozzáférési problémát dob fel a szerveroldali fájlok és azok tartalmát illetően.

Az ilyen problémákra szokták kitalálni az rss-t, amin keresztül bizonyos oldalak nyilvánossá teszik azokat az adatokat, amiket a saját oldaladon is publikálhatsz.

Viszont ennek is megvannak a maga szabályai, és ha az általad keresett oldal nem ad ki ilyen infó-csomagot, akkor nem fog sikerülni publikálni azt a saját oldaladon anélkül, hogy fel ne törnéd a szerverüket :)

2010. ápr. 13. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!