Css probléma, hogyan?
Ha van egy ilyen html em <ul><li>1</li><li>2</li></ul>
Css pedig ez: ul li{display: inline-block;} akkor a két li elem között vagy szünet, hogy lehet megszüntetni ezt a bugot, úgy hogy nem húzom negatívba a margint, és a inline-block is megmarad mert a lista elemeit középre kell helyeznem.
és ha csak az LI elemekre rakod?
Nekem egyszer így sikerült megodani egy felsorolást.
Az a baj, hogy nem tudom mire akarod használni. Ha konkretizálnád lehet többet tudnék, bár én sem tanultam sehol, magamnak is csak összetákoltam a dolgokat.
Látatlanban annyit tudok mondani, hogy ne az ul-t állítsad inline block-nak. Ha egymás mellé szeretnéd tenni a lista elemeit, akkor az li-nek csapass egy float:left-et. Ha egymás alá mennek az elemek, akkor csak az li-nek állíts egy text-align:centert, ezzel az li közepére kerül a szöveg.
De ha konkrétan leírod mit is akarsz létrehozni, és hogyan is akarod akkor lehet többet tudnánk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!