Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért tűnt el az oldalam a...

Miért tűnt el az oldalam a Google-ről?

Figyelt kérdés

Van egy pár napos oldalam és 2 nap után sikerült indexelni a Google-lel. Azonban ma este elkezdett eltűnögetni. Ha rákeresek 'site:'-tal, nem talál semmit. Ma este egyszer visszajött egy kis időre, de megint eltűnt.

- A Search Console semmi csak egy 4 napja történt DNS hibát jelez. Egy jelentéktelen URL hibán kívül pillanatnyilag semmit.

- Ha minden igaz, bannolva nem lettem, több helyen lecsekkoltam (bár nem tudom hol kéne ezt hivatalosan...).

- A honlapon nem végeztem módosítás ez alatt az idő alatt.

Az egyetlen amire gondolhatok, hogy a szolgáltatónál továbbra is vannak DNS gondok, de ha jól látom a többi honlap rendben van. Ha ez az, hosszútávon mekkora kárt okozhat ez? Folyton azt hallom, hogy a Google szigorú és könyörtelen...

ui.: Miközben ezt írtam, most újra jó, de sanszos, hogy megint el fog tűnni, ahogy eddig is csinálta.

2015. aug. 15. 02:42
 1/3 A kérdező kommentje:
upd2: Most teszteltem tabletről, ott tökéletes. Itt az asztali gépen nem. Lehet, hogy csak szimplán megőrültem?
2015. aug. 15. 02:58
 2/3 anonim ***** válasza:

Kapcsold át jobb oldalt a hogy ne a TE keresési szokásaid vegye alapul.

(A kicsi emberke helyet, a föld gömb)

2015. aug. 15. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:

Biztos sokat hallod, de zseni vagy.

Merci!

2015. aug. 16. 01:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!