Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hol tudom eltávolítani ezeket...

Hol tudom eltávolítani ezeket a "pöttyöket"? (képet mellékeltem) (listázási pontok)

Figyelt kérdés

[link]

A html kódban nem látok erre utaló jelet, lehet, hogy a css-ben van elrejtve?

A kód:

<label class="ss-q-item-label" for="entry_582982375"><div class="ss-q-title">Méret

</div>

<div class="ss-q-help ss-secondary-text" dir="auto"></div></label>

<ul class="ss-choices" role="radiogroup" aria-label="Méret "><li class="ss-choice-item"><label><span class="ss-choice-item-control goog-inline-block"><input type="radio" name="entry.18786767" value="S" id="group_18786767_1" role="radio" class="ss-q-radio" aria-label="S"></span>

<span class="ss-choice-label">S</span>

</label></li> <li class="ss-choice-item"><label><span class="ss-choice-item-control goog-inline-block"><input type="radio" name="entry.18786767" value="L" id="group_18786767_2" role="radio" class="ss-q-radio" aria-label="L"></span>

<span class="ss-choice-label">L</span>

</label></li></ul>

<div class="error-message" id="582982375_errorMessage"></div>

<div dir="auto" class="ss-item ss-select"><div class="ss-form-entry">

Itt se látom..

2015. aug. 11. 19:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen, ez a CSS-ben van. Az ul és ol típusú listák kapnak. Ha felrakod az ss-choices osztálytra a list-style-type: none tulajdonságot akkor eltűnnek.
2015. aug. 11. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem találom ezt a paramétert a css kódok között.
2015. aug. 11. 20:20
 3/5 A kérdező kommentje:
De átnézem újból, ott lesz. Köszönöm.
2015. aug. 11. 20:21
 4/5 A kérdező kommentje:

átnéztem és none van beállítva mindenhol a:

list-style-type

paraméterre :/

2015. aug. 11. 20:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Chrome-ban jobb klikk az egyik listaelemen -> Elem megtekintése. Alul jobb oldalt látni fogod, melyik CSS fájl, melyik sorában vannak definíciók. Ott meg fogod találni, hol mondják, hogy nem none.

De aztán a végére is írhatod a saját szabályodat, ahogy #1 írta.

2015. aug. 11. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!