Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Ki ért a social engine cms -hez?

Ki ért a social engine cms -hez?

Figyelt kérdés

nem akar a inviter müködni mindig api és secret kodot kéri, de az admin ba nem lehet megadni valami cache hibát ir ki!

olvastam más oldalakon hogy adjam hozzá mysql be a api és secret részhez azt megcsinálva se müködik!

2010. márc. 6. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha írni sem tudsz, ne csodálkozz ha valami nem működik.
2010. márc. 7. 00:42
 2/3 A kérdező kommentje:
sorry de szerintem nem azt kérdeztem hogy milyen a helyesirásom! úgy hogy be lehet fogni! pá
2010. márc. 7. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Az első kommentelő szerintem nem a helyesírásra utalt, hanem magára az elcsépelt kérdésre (úgyhogy nekem 100%).

Még a főkérdés is ködös. Mivel kevered az angol és magyar szavakat, így nem lehet rájönni, hogy mit akarsz pontosan.

Rengeteg "social engine cms" van, úgyhogy csak következtetni tudok és...

...a "SocialEngine PHP Social Networking Software"-re gondolsz!!! tádáááá...

...vagy nem?

Ha vettél egy ilyet, akkor van hozzá Support... kérdezd őket!

Ha meg egy "kiütött" változat van meg, akkor meg IJ, mert az életben nem jössz rá, hogy mit írhattak át a kódlopók... Keress olyan törést, ami működik!

2010. márc. 8. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!