Melyik hirdetéses pénzkeresős weblap a legjobb? (pl. :
adsense)
Figyelt kérdés
helló!
én egy 15/F vagyok és van 1 weblapom és azt szeretném tudni hogy melyik ilyen adsense stílusú rendszer amivel pénzt lehet keresni? lehetőleg olyat adjatok meg ami nem bankszámlára utal hanem kézpénzt küld ki postán vagy csekket és lehetőleg TELJESEN BIZTONSÁGOSAT MELYET teszteltek is.
tudjátok kell a zsebpénz az ősök meg nem adnak :D apám beleegyezett az adsensebe csak a probléma hogy nincs bankszámlája magán okokból és nem is lehet úgyhogy ez törölve..
2010. márc. 2. 22:43
1/7 anonim válasza:
hát pedig készpénzt nem fognak levélben küldeni, meg sztem csekket se
Amúgy a kérdésre a válasz: A google-nek van megbízható ilyen szolgáltatása.
Egyébként apád hova kapja a fizetését, ha nincs bankszámlája? Vagy ha az kell, akkor miért nem nyitsz te egy számlát?
2010. márc. 3. 01:17
2/7 anonim válasza:
Nem sokat érsz vele, szinte semmit nem lehet keresni ezzel.
2010. márc. 3. 04:29
3/7 anonim válasza:
Hát a semmi az túlzás...Ha egy olyan oldalt raksz össze aminek a tartalma nem frissül, és kis réteget érint akkor valóban semmit nem ér az Adsense. De ha kitalálsz egy olyan tartalmat amire van kereslet, és persze folyamatosan karbantartod az oldalt, frissíted, akkor lehet vele keresni. Ne milliókra számíts, ne is több ezer dollárra. Minél több a látogató, annál nagyobb az esély hogy klikkelnek, és ha klikkelnek, akkor pénz is jöhet...
2010. márc. 3. 12:52
4/7 A kérdező kommentje:
1.: hogyan nyissak bankszámlát? :D mondtam hogy 15/F vagyis 15 éves fiú vagyis kiskorú és kiskorú tudtommal nem tud bankszámlát nyitni.....
2010. márc. 3. 21:35
5/7 anonim válasza:
Szia!
otp.hu
Junior Start kártya 14 éves korIG, utána nem tommi, lényeg, h nem korhoz kötött a bankszámla
2010. márc. 4. 06:33
6/7 A kérdező kommentje:
igen? de hiába ha igényelek is ilyen bankszámlát a google adsense tudni fogja hogy kiskorú vagyok és kidob
2010. márc. 5. 15:47
7/7 Pofazoli válasza:
Elméletben még nem múltál 16 addig teljesen ingyenes a bankszámlanyitás. Csak mindenképpen felnőtt kell hozzá. A többi feltételét nem tudom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!