A fórumomat mivel tehetném érdekesebbé, kreatívabbá?
Figyelt kérdés
meg véleményeket is várok. /jót és rosszat is/2010. márc. 2. 16:26
2/7 anonim válasza:
szvazásokkal,versenyel( szépségverseny szerü stb..:)
kirako( vmi flash szarral látam a googleban ..) hírdetések ,honlapajánlok bármit kilehet találni:D
3/7 A kérdező kommentje:
meggondolom :)
esetleg más?
2010. márc. 2. 20:04
5/7 A kérdező kommentje:
valami olyat keresek amit 18 év alattiak is nézhetnek (törvényesen)
más?
2010. márc. 3. 17:14
7/7 anonim válasza:
Bár nem lehet egyszerű kivitelezni, de én pl. egy interaktív flash tartalomra gondoltam. Menüszinten. Tehát megnyomja az ember teszem azt a regisztráció gombot, aminek a hatására valami kis figura előmászik a gomb mögül és csinál valamit. Még konkrétabban... előbújik, és elkezd szaladni, hogy kapj el, kapj el. Elsőre gagyinak tűnhet, de szerintem a látogatók igen nagy százaléka elsőre nem is azzal foglalkozna, hogy miért is ment az oldalra, hanem hogy kipróbáljon minden kis csetreszt. A változatosság kedvéért én véletlenszerűre állítanám a karakterek megjelenését, előfordulását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!