Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a www.nexTarhely.hu ftp...

Mi a www.nexTarhely.hu ftp adatai?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne!

Úgy kéne ahogy a Total Commanderbe írnám be!

Köszii!

2010. márc. 2. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
Esetleg az elérési adataidat tőlük kellene elkérned. Fogalmam sincs, hogy ki vagy és nem én foglalkozom a szolgáltató ügyeivel. Majdnem sikerült gondolkodni...
2010. márc. 2. 15:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Előző ,

Eccerüen KABBE!!!

Kösz, mostmár leülhetsz!

2010. márc. 3. 01:44
 3/10 anonim ***** válasza:

Kérdező!

A gyík idevonatkozó részében ez áll

Milyen adatokat kell megadnom az FTP eléréséhez?

A felhasználónév (user) és jelszó (password) az Ön által a Control Panelben megadott adatok. Ezek bármikor változtathatók a Control Panelben.

Adatok:

Szerver #1: Kiszolgáló (host): ftp1.nextarhely.hu

Szerver #2: Kiszolgáló (host): ftp2.nextarhely.hu

Szerver #3: Kiszolgáló (host): ftp3.nextarhely.hu

és mint már mondották valamelyik kérdésben az ftp nél a felhasználónevet vhogy ugy kell megadni hogy

domain@felhnev

aztán

jelszó

Egyébként ha php-t vagy cmst futtatsz pl drupalt vagy PrestaShop -ot, ha tudsz légyszi segíts abban hogy hogyan tudok feltölteni vagy megjeleníteni képet a phpból!

Szóval hogyan tudok beintegrálni képeket az oldalba..

Eddig már mindent kipróbáltam az engedélyektől a pluginokig, és nem működik..

Szerverbeállítás hiányára gyanaxom..

(vmilyen eljárást nem engedélyez)

Vagy mégsem?

Emilre nem válaszolnak az adminok, se a fórumra...

2010. márc. 3. 01:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Hé második, szopjál faszt ;-D.

A kép megjelenítés az amiatt nem működhet mert nincs engedélyezve a gd2. Ingyeneseken ez már csak előfordul, én nem is használnék ilyesmit. Nem is értem minek használja egyáltalán valaki... Lehet rendelni tárhelyet már évi 5000 Ft-ért is és ahhoz jár ügyfélszolgálat még hétvégén is, meg mindenből a legújabbat adják, maximális biztonság, minden héten oldalmentés. Azért az meg manapság már nem pénz. Mármint annak kell hogy legyen ennyi akinek van pénze számítógépre, meg internet előfizetésre. Szerintem.

2010. márc. 3. 01:55
 5/10 anonim ***** válasza:

ma 01:55

Kérjél egyet kölcsön valahonnan, akkor majd esetleg ha térdenállva könyörögsz érte meglessz..

Mellelseg ha meg nincs gd2 támogatás akkor mi értelme így tárhelynek?

Egyébként drupal alatt nem csak gd2 plugin van, de a másikkal se megy...

A presta shop nál meg az alapértelmezett skinen kívül már a többi se jelenik meg...

2010. márc. 3. 01:59
 6/10 anonim ***** válasza:

Meg még vmi nem csak a képek nem jelennek meg hanem más állományokat se lehet belinkelni letöltésbe, pl .pdf vagy .xls

NEm talál a linken semmit pedig ftpre fel van töltve és az elérési út helyesen van megadva egészen a szerver root tól, de bármiylen formába beirva se talál semmit...

2010. márc. 3. 02:02
 7/10 anonim ***** válasza:

Azért az meg manapság már nem pénz. Mármint annak kell hogy legyen ennyi akinek van pénze számítógépre, meg internet előfizetésre. Szerintem.

Ok igazad van talán, de akkor ezekszerint a nextarhely ezer ft os akciója a "csalás" kategória, mert ilyet tud az atw.hu is vagy az uw.hu is (hibákat generálni )

mindezt ingyen...

2010. márc. 3. 02:05
 8/10 anonim ***** válasza:

Szal akkor illene kiírni tisztességesen hogy mit támogatnak és mit nem, hogy egyértelmű legyen!

Nehogy már én legyek a hibás mert jól akartam járni.

Nem is értem ezt a hozzáállást részedről..

2010. márc. 3. 02:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, a nextarhely az egy szar kérem. Illene erre már rájönni egészen lassan.
2010. márc. 3. 10:11
 10/10 A kérdező kommentje:
Légyszi ezt ne itt! Köszi! Jah és köszi a válaszokat!
2010. márc. 3. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!