Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Hogy lehet hírfalat csinálni...

Alarist kérdése:

Hogy lehet hírfalat csinálni a weboldalra és hogyan működik?

Figyelt kérdés

csinálok egy weboldalt és arra szeretnék készíteni egy hírpanelt, mint például az ncore hivatalos oldalon. Csak nincs egy kiindulási pontom se. Akár eventes panel (kép, idő:mettől-meddig, leiras. ) Gondolom ezt hívják rss-nek?! Csak h ne kelljen mindig kódon keresztül feltöllteni az adott hírt.

Ui.: tabról írtam, elnézéat ha valamit elírtam.

Elóre is köszönöm a választ! :)

2015. jún. 26. 07:48
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez a dinamikus weboldal tartalom kezelő rendszerrel.

Kell készíteni egy felületet, ahol hitelesítés után a jogosult felhasználó hozzáadhat, szerkesztheti, törölheti a híreket, ami adatbázisban lesz tárolva.

Ezt PHP -val kiolvasva időrendbe sorba rakva, lehet majd listázni.

2015. jún. 26. 08:20
 2/5 anonim ***** válasza:

(nettó ~45 ezerért szoktam ilyen oldalt készíteni, + extrák ha vannak)

De lehet jobban jársz egy ingyenes kész rendszerrel, lehet nem lesz annyira egyszerű a kezelése elsőre, de pl. a WordPress -el viszonylag könnyen ellehet készíteni a hátrányait figyelembe véve is.

2015. jún. 26. 08:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen olyat akarok. Csak nem tudom mi a neve, hogy ra keressek netre…

2015. jún. 26. 09:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha magad akarod csinálni, akkor nem fogod a netről lemásolni a kódokat, hanem magadnak kell azokat megírni.

Ha ez nem megy akkor megkérsz valakit akinek van már gyakorlata, vagy

2015. jún. 26. 09:31
 5/5 anonim ***** válasza:
vagy letöltesz egy WP -t és abba össze ügyeskeded.
2015. jún. 26. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!