Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Mi a véleményed az alábbi...

Mi a véleményed az alábbi oldalról?

Figyelt kérdés
www.coodycenter.gportal.hu (a gp miatt az előítéleteket mellőzzük). Jót is rosszat is szívesen fogadok.
2010. márc. 1. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Háti igazából semmi véleményem nincs róla. Olyan átlagosan semmire sem jó.
2010. márc. 2. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Első körben az a véleményem, hogy a www nem kell a címbe, hülyén is néz ki, meg felesleges is odaírni. Tartalmilag fain, tipográfiailag egy kicsit kusza (kiskapitális használata alcímekben stb).
2010. márc. 2. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ez télleg nem sok dologra való. Kb 10 perc alatt összehozok gp-n is egy ilyet, pedig azt 6 éve nem használok
2010. márc. 2. 12:38
 4/7 A kérdező kommentje:

A kérdést kicsit hibásan is tettem, fel mert a tartalommal én is tudnék vitatkozni, hisz ez nem egy olyan oldalnak készül(t) amin tájékozódni kell, hanem amit naponta kell figyelni, ezért írok inkább blog bejegyzéseket. A másik pedig a külső. Ügyeltem arra, hogy a design egyszerű alapokon nyugodjon de mégis egy picit legyen újszerű.

u.i.: a kis kapitális betűket is javítottam, valószínűleg a sablonból hagytam benne véletlenül. Köszi!

2010. márc. 2. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik a kis betű. Amúgy jó.
2010. márc. 2. 18:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerint egész jó lesz ez. A kis betűs dolog nekem se jön be. Szerintem az általános betűméretet és típust használd. :)
2010. márc. 3. 18:35
 7/7 anonim válasza:
Végre nem egy össze-vissza gportálos oldal amibe csak beledobálták a dolgokat. Nekem tetszik.
2010. márc. 17. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!