Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Weboldal készítésnél melyiket...

Kristof1129 kérdése:

Weboldal készítésnél melyiket próbáljam?

Figyelt kérdés

Itt arra gondolok, hogy ilyen modulok kellenének bele, pl belépési, stb... (lehetőleg ingyenes)

eoldal, mlap.hu, iwk, wordpress, atw, lapunk.hu, wezzpage, ucoz, webnode, google, wix, ilyenek kilőve.

Igazából ilyen "közösségi" oldal szerűséget szeretnék létrehozni ami blog, fórum szerű.

2015. jún. 17. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

HTML, CSS, PHP, MySQL, JS, Ajax

Feltételezem ezeket nem tudod, már meg vagy lőve. Wordpress nem játszik, szóval akkor se a joomla, se a drupal.

Mégis hogy akarsz weboldalt készíteni weboldalkészítési ismeretek nélkül?

2015. jún. 17. 22:25
 2/7 anonim ***** válasza:

Mondjuk egy fórummotor? pl. phpBB?

Ha nincs saját tárhelyed akkor nézz szét a forumotion.com-on.

2015. jún. 17. 22:25
 3/7 A kérdező kommentje:
megnéztem a forumotiont de ez sem az igazi.. Csak tényleg nagyon kellene ha lehet minél hamarabb... Előre is köszi, a segítőknek próbálok majd hálát adni. :)
2015. jún. 17. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha nem értesz az 1. válaszoló által írt dolgokhoz akkor itt nem lesz semmi.
2015. jún. 17. 23:04
 5/7 anonim ***** válasza:
#1 vagyok: én segítettem. De ha semmihez sem értesz, meg semmi se jó, az nem az én hibám, meg nem azért van, mert nem segítettem.
2015. jún. 18. 07:20
 6/7 Drone007 ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Akkor most ha jól értem, nem tudsz honlapot készíteni magadnak, de nagyon szeretnél egy saját közösségi oldalt ingyen, ezért szeretnéd ha valaki megcsinálná neked?

2015. jún. 18. 09:05
 7/7 anonim ***** válasza:
Ennek semmi értelme, úgysem fogja senki ezt használni a Facebook meg a Twitter helyett...
2015. jún. 19. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!